Michelin-renkaat

Kun puhutaan maailman suorituskykyisimmistä renkaista, Michelin -renkaat ovat kiistatonta kärkeä. Vuosikymmenten kokemus rengasalan huipulta, useat testivoitot ja tuhannet ajetut kilometrit kertovat Michelin-renkaiden voittokulusta. Renkaiden kestävyys vakuuttaa vuodenajasta ja vuodesta toiseen!

Michelin-renkaiden suorituskyky kestää renkaiden käyttöiän loppuun saakka ja laaturenkaat ovat kokonaisuutena taloudellinen valinta. Kestävät renkaat tekevät ajosta huoletonta ja takaavat sen, että huonokuntoiset tiet, sään vaihtelut ja yllättävät jarrutukset eivät vaikuta ajokokemukseen. Huippuluokan renkaat takaavat parhaan pidon ja turvallisimman ajokokemuksen sinulle ja perheellesi.

Tutustu Michelin renkaisiin

Michelin-renkaat takaavat huippuluokan suorituskyvyn läpi kilometrien

Michelin-renkaiden huippuluokan suunnittelu ja innovatiivinen teknologia tähtää maksimaaliseen suorituskykyyn. Kestävät Michelin-renkaat on suunniteltu vaihdettavaksi vasta siinä vaiheessa, kun lakisääteinen renkaiden kulutusraja tulee vastaan. Näin ollen saat laaturenkaista parhaimman tehon irti jokaisella kilometrillä.

Michelinin renkaiden materiaalit, pintakuvioinnit ja mallit takaavat taloudellisen ja polttoainetehokkaan ajokokemuksen. Erittäin kulutuskestävät Michelin-renkaat ovat myös ympäristötietoinen valinta, sillä pitkäkestoiset ja polttoainetta säästävät renkaat ovat parempi valinta ympäristölle.

Michelin-renkaat ovat säännöllisesti puolueettomien rengastestien kärjessä, kun esimerkiksi renkaan kestävyyttä ja suorituskykyä mitataan. Renkaiden suunnittelun taustalla käytetään innovatiivista teknologiaa, jossa materiaalit, pintakuvioinnit ja uritukset takaavat mahdollisimman tasapainoisen ajon ensi kilometristä aina viimeiseen saakka.

Tutustu Michelin renkaisiin

Michelin X-Ice North 4

Ennennäkemättömän suorituskykyinen talvirengas.

Moninkertainen testivoittaja!

Tutustu renkaaseen!

Michelin X-Ice Snow

UUTUUS!

Kitkarenkaiden ehdotonta kärkeä

Tutustu renkaaseen!
Michelin primacy-4

Michelin Primacy 4

  • erinomainen pito etenkin märällä tiellä
  • tasainen suorituskyky aina lakisääteiseen minimisyvyyteen saakka
  • testattu lyhyempi jarrutusaika

Taustalla vahva kehitystyö, joka tekee renkaasta erittäin kestävän tasapainoiseen ajoon.

Tutustu renkaaseen!
michelin-pilot-sport-4-tyre

Michelin Pilot Sport 4

  • loistava märkäpito uuden kumiseoksen ja urituksen ansiosta
  • erittäin kestävä elinkaari
  • testimenestyjä ympäri Eurooppaa

Pilot Sport 4 -rengas on urheilullinen rengas tasaiseen ja suorituskykyiseen ajoon!

Tutustu renkaaseen!