Maatalousrenkaat

Renkaat traktoriin, kylvökoneeseen tai kenties pienkuormaajaan? Rengasmestasta löydät parhaimmat maatalouskoneiden renkaat eri käyttötarkoituksiin.

Vallitsevan tilanteen takia, emme voi julkaista hinnastoja, koska hinnannousuja ilmoitellaan lähes viikottain.

Kysy päivän tarjous myyjiltämme!

Etelä-Pohjanmaan liikkeistämme (Kurikka, Tervajoki, Ähtäri) löydät sekä rengasalan mestaripalvelut että suorituskykyisimmät maatalousrenkaat.

 Hoidamme samalla kaikki tarpeelliset rengashuollot maatalouskoneisiin: esimerkiksi maatalousrenkaiden paikkaukset, paistokorjaukset ja muu rengashuolto onnistuvat meiltä käden käänteessä. Meillä ei turhaan sanotakaan, että teemme rengasalan mestarisuoritukset!

Saat meiltä maatalousrenkaat moneen eri käyttötarkoitukseen:

  • traktorin renkaat
  • peräkärryn renkaat
  • äkeen renkaat
  • kylvökoneen renkaat
  • erilaisten maatalouden pienkuormaajien renkaat
  • kuorma-autojen ja kurottajien renkaat

Ja monia muita renkaita lähes kaikkiin mahdollisiin maatalouskoneisiin. Kysy lisää lähimmästä Rengasmestan liikkeestäsi!

Meille voit tulla suoraan ilman ajanvarausta, ja hoidamme mahdolliset rengastyöt erittäin nopealla aikataululla.

Rengasmestasta  saat suorituskykyiset BKT -maatalousrenkaat

Jakelemme Etelä-Pohjanmaalla Agrirengaspisteketjun BKT -merkkisiä huipputasoisia maatalousrenkaita. BKT -renkaat ovat taattua ja testattua laatua, jotka on suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön.

BKT -renkaiden valikoima kattaa erittäin monipuoliset rengaskoot, mallit ja käyttötarkoitukset. Rengasvalikoimasta on mahdollista valita mm. erilaiset ristikudos- ja vyörenkaat, implementtirenkaat sekä pienkuormaaja- että metsärenkaat. Meillä on kokemusta eri rengastoiveiden räätälöinnistä, oli kyseessä standardimittainen tai erikoisempi maatalousrengas.

Kauttamme löydät myös Nokian Tyres, Michelin, Continental, Alliance, Mitas, Trelleborg, Vredestein, GRI, Petlas ja Seha -merkkisiä maatalousrenkaita.

Kun etsit maatalousrenkaita eri käyttötarkoituksiin, kysy lisää Rengasmestasta!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Täytä oheinen lomake tai soita numeroon +358 645 07900