Pakettiauton kesärenkaat

Kun ajossa on suorituskykyiset pakettiauton kesärenkaat, kilometrit taittuvat huolettomasti. Meiltä löydät kovaa kulutusta kestävät pakettiauton kesärenkaat eri malleissa ja merkeissä!

Rengasmestan suuresta rengasvarastosta löydät uudet ja käytetyt pakettiauton kesärenkaat monenlaiseen ajoon.

Rengasmestan liikkeistä (Kurikka, Ähtäri, Tervajoki) saat samalla pakettiauton rengashuollot, vanteet ja tasapainotukset saman päivän aikana. Rengasmestarimme palvelevat ripeästi ja tottuneesti eri rengasmerkkien ja autojen parissa, joten voit jättää rengashuolet meille.

Rengasmestan pakettiauton kesärenkaat, valikoimassa mm.

  • valmistajina mm. Nokia, Michelin, Yokohama, Pirelli vain Point S -ketjun liikkeestä löytyvät Summerstar ja Minerva -renkaat
  • uudet ja käytetyt pakettiauton renkaat eri kantavuudella, koolla, rakenteella jne.
  • saat meiltä myös pakettiauton renkaan vanteet
  • pitkillä matkoilla optimaaliset polttoainetehokkaat pakettiauton renkaat

Jos hakemasi ei lukenut yllä, kysy lisää lähimmästä Rengasmestastasi! Teemme tottuneesti monenlaiset räätälöidyt rengastyöt. 

Laadukkaat pakettiauton kesärenkaat kestävät kovaa kulutusta

Kun kuljetat raskaita kuormia tai ajat ammattiajossa, pakettiauton renkaat ovat normaalia kovemmassa kulutuksessa. Näin ollen renkaiden kunto on turvallista tarkastaa jo ennen lakisääteisiä kulumia ja viimeistään kausivaihdon yhteydessä.

Huonolaatuiset renkaat kuluvat nopeasti ammattiajossa, jolloin ajon varmuus sadoilla kilometreillä kärsii. Laadukkaat pakettiauton kesärenkaat ovatkin järkevä valinta nopeasti tiensä päähän tulevien huonojen renkaiden sijaan.

Uudet ja huolletut renkaat ovat myös huonolaatuisia energiatehokkaammat, sillä laadukkaimpien rengasmerkkien renkaat suunnitellaan säästämään polttoainetta jokaisella kilometrillä.

Olipa hakusessa pakettiauton renkaat ammattiajoon tai satunnaiseen arkiajoon, kysy lisää lähimmästä Rengasmestasta!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Täytä oheinen lomake tai soita numeroon +358 645 07900