Summerstar

Summerstar-renkaat

Summerstar-renkaat tarjoavat kovaa suorituskykyä, erinomaista pitoa Suomen maanteille ja polttoainetta säästävää ajoa – ja vieläpä erinomaisella hinta-laatusuhteella höystettynä.

Summerstar-renkaat valmistetaan johtavan eurooppalaisen ja samalla maailman neljänneksi suurimman rengasvalmistajan toimesta – yksinoikeudella Point S -ketjulle ns. private label -tuotteena.

Kun siis etsit fiksun hintaisia renkaita, joiden turvallisuuteen ja tuotekehitykseen on panostettu, löydät Summerstar-renkaat lähimmästä Point S -liikkeestäsi. Liikkeistämme saat samalla uusien renkaiden hankinnan ohella kattavimmat rengasalan palvelut autoosi.

Summerstar-renkaat – vauhtia ja pitoa samassa paketissa fiksuun hintaan

Kun etsit renkailtasi huoletonta ajokokemusta, Summerstar-renkaat tarjoavat sitä taloudellisessa paketissa. Summerstar-renkaat edustavat eurooppalaisen rengasteknologian kärkeä, jossa innovatiivisuus ja ajoturvallisuus lyövät kättä. Euroopan suurimman rengastoimijan valmistavat renkaat käyvät läpi tiukan testaamisen ja kehitystyön ennen markkinoille laskemistaan. Esimerkiksi renkaissa käytetyt täyssilica-kumiseokset tukevat turvallista suorituskykyä Suomen teillä, ja materiaalit optimoidaan kestämään kulutusta mahdollisimman hyvin.

Summerstar-renkaiden suunnittelussa painotetaan ajokokemusta, joka on sekä tasapainoinen että turvallinen niin nopeissa käännöksissä, jarrutuksissa ja kiihdytyksissä. Renkaiden suorituskyky pätee erinomaisesti suomalaisilla tienpinnoilla, sillä tuotekehityksessä on kiinnitetty huomiota etenkin märkäpitoon ja jarrutustehoon asfaltilla. Lisäksi ajomukavuutta lisää innovatiivinen muotoilu ja pintakuviointi, jotka hiljentävät renkaasta syntyvää äänenvoimakkuutta. Näin ollen voit ajaa mukavasti Summerstar -renkailla pitkiäkin matkoja! Myös renkaiden kulutuksen kesto on optimoitu kestämään kovia tienpintoja, joka parantaa renkaan hyvää hinta-laatusuhdetta.

Summerstar -renkaat ovat niin ikään taloudellisen ajajan valinta, sillä renkaista suunnitellaan alhaisen vierinvastuksen avulla mahdollisimman polttoainetehokkaita. Näin ollen voit säästää polttoainekuluissa jokaisella kilometrillä, jonka Summerstar -renkailla ajat.

Summerstar Sport 3 +

Jos sporttinen kesärengas erinomaisella märkäpidolla, nopealla jarrutusteholla ja fiksulla hinta-laatusuhteella kuulostaa hyvältä, Summerstarin Sport 3 + -rengas on oikea valinta. Tämä rengas tarjoaa huolettoman ajokokemuksen vaativassakin ajossa! Ei siis ihme, että Summerstarin renkaita myydään vuosittain Euroopassa miljoonia, sillä tässä paketissa saat suorituskykyä järkevään hintaan.

Summerstar-renkaat valmistetaan Euroopan johtavan rengasvalmistajan toimesta -yksinoikeudella maailman suurimman rengasketjun Point S -toimipisteiden jakeluun. Kunnia-asiamme on edistää liikenneturvallisuutta erinomaisten tuotteiden ja palveluiden kautta.

Summerstar Sport3 + tarjoaa turvallista ajoa vauhdikkaisiin tilanteisiin

Summerstar Sport 3 + -renkaan ominaisuudet ovat kehitetty vastaamaan ajoon, jossa vaaditaan nopeaa reagointia, erinomaista pitoa ja kovaa suorituskykyä. Renkaan teknologian taustalta löytyy keskieurooppalaisen rengasosaamisen insinööritaito, jolla renkaan ominaisuudet on optimoitu vastaamaan myös Suomen maanteiden olosuhteita.

Renkaan pintakuviointi on kehitetty teknisiltä ominaisuuksiltaan huolettomaan ja turvalliseen ajoon. Renkaassa on optimoitu urasuhdeluku sekä jäykät rengaspalat, jotka vähentävät renkaan aiheuttamaa äänenvoimakkuutta sekä parantavat samalla jarrutusnopeutta. Lisäksi renkaan ulommaiset pitkittäisurat parantavat renkaan sivuttaissuunnan jäykkyyttä, joka tehostaa jarrutustehoa märällä tiellä.

Vesiliirron riskiä pienentävät pintakuvioinnin neljä kehänsuuntaista uraa, jotka johtavat tehokkaasti vettä pois kosketuspinnalta. Näin ollen rengas on erinomainen valinta Suomen teillä myös sään yllättäessä. Märkäpitoa tehostaa myös pitkät ja syvät urien lamellit, joiden ansiosta renkaan pintakuvioinnissa on lisää särmää.

Summerstar Sport 3 + -renkaan silica-seoksen ansiosta renkaassa on alhainen vierintävastus, joka osaltaan tekee renkaasta polttoainetehokkaan – näin ollen säästät samalla polttoainekuluissa tällä renkaalla ajaessasi, ja myös luonto kiittää!

Sporttisen renkaan suunnittelussa on kiinnitetty myös erityishuomiota tasapainoiseen ajokokemukseen myös pitkillä matkoilla. Sekä renkaan lamellien muotoon ja rengaspalojen sijoittelu on optimoitu siten, että ne ehkäisevät renkaan epätasaista kulumista. Näin ollen kilometrit kulkevat tasaisesti myös silloin, kun renkaalla on ajettu useampia kilometrejä.