Rengasmestan renkaanvaihto sisältää muun muassa

  • henkilöautoon kausivaihteluna kesärenkaat ja talven nastarenkaat
  • kuorma-autojen renkaiden kausivaihdon
  • traktorin renkaanvaihdot, esim. vetorenkaat talvella ja palapintarenkaat kesällä, tai toisinpäin, tarpeesta riippuen.
  • pakettiauton renkaiden vaihdon
  • moottoripyörien ja mopoautojen renkaiden vaihdon
  • tarvittaessa myös isompien maatalouskoneiden rengasvaihdot

Jos etsimäsi rengastyyppi ei lue yllä, kysy rohkeasti lisää, sillä olemme tottuneet kaikenkokoisten ajopelien renkaiden vaihtoon!

Ota meihin yhteyttä

Voit tulla meille renkaanvaihtoon suoraan ilman ajanvarausta

Rengasmestan ammattilaiset pitävät huolen siitä, että renkaanvaihto onnistuu helposti ja nopeasti. Meille voit ajaa suoraan renkaanvaihtoon ilman ajanvarausta sesonkiaikana, ja teemme vaihtotyötä non-stop-idealla vuoden ympäri.

 Henkilökuntamme monen vuosikymmenen kokemus rengasalasta takaa sen, että saat osaavaa rengasalan palvelua ilman pitkää jonotusaikaa. Olemme tottuneet käsittelemään kymmeniä renkaanvaihtoja kevään ja syksyn sesongin kiireisimpinä päivinä.

Renkaanvaihto sujuu meillä nopeasti myös sesonkiaikana

Jokainen renkaanvaihtomme sisältää renkaiden kokonaisvaltaisen tarkastuksen: renkaat pestään, navat puhdistetaan ja varmistetaan että vanteet ovat yhteensopivia autoon. Lisäksi kiinnitämme alumiinivanteet käsin momenttiavaimella ja varmistamme vanteiden pysyvyyden. Näin ollen varmistamme renkaiden paremman suorituskyvyn ja sen, että autoilu on huolettomampaa kun rengastyöt ovat takuuvarmasti kunnossa.

Rengasmestan rengasvarasto on kenties Etelä-Pohjanmaan suurin, joten meiltä saat hankittua kätevästi vaihdon yhteydessä uudet renkaat. Meiltä saat tarpeesi mukaan esimerkiksi henkilöautojen kesärenkaat, nastarenkaat ja monen kokoiset maatalousrenkaat. Varastostamme löytyy rengasalan suorituskykyisimmät merkit, kuten esimerkiksi Nokian Tyres, Michelin, Yokohama, Pirelli, Summerstar ja Minerva.

Näin renkaanvaihtomme toimii:

  1. Aja lähimpään Rengasmestaan (Kurikka, Tervajoki, Ähtäri)
  2. Kartoitamme ajoneuvosi renkaiden tilanteen ja tarpeen
  3. Odottele paikan päällä työn valmistumista
  4. Aja tyytyväisenä auto vaihdetuilla renkailla pois!

Ja kun säilytät renkaasi rengashotellissamme, renkaiden vaihto ei voisi helpommaksi mennä. Säilytämme rengashotellissamme niin henkilöauton renkaat kuin vaikkapa traktorin renkaat, jotka odottavat liikkeessä valmiina seuraavaa renkaiden vaihtoa.

Ota yhteyttä

Muut Rengaspalvelut

Vannetyöt

Rengasmesta hoitaa monenlaiset vannetyöt rautaisten ammattilaisten otteella! Kun siis koittaa aika renkaiden vannetöille, saat ne kerralla kuntoon liikkeissämme niin Kurikassa, Tervajoella kuin Ähtärissä.

Renkaanvaihto

Renkaiden vaihto käy nopeasti ja sujuvasti lähimmässä Rengasmestan liikkeessä. Teemme ripeästi rautaisten ammattilaisten työnä renkaiden kausivaihdon ja muut tarvittavat renkaanvaihdot Kurikassa, Tervajoella ja Ähtärissä. 

Kumitukset

Hakusessa ammattilaisten tekemä kumitus teollisuuden käyttämiin vetopyöriin? Rengasmesta kumittaa myös sen minkä ajattelit olevan mahdotonta!

Kumitamme Rengasmestan Kurikan toimipisteessä monenlaiset eri työkoneiden osat ja renkaat.

Pinnoitukset

Renkaiden ammattimainen pinnoitus parantaa renkaiden käyttöikää, suorituskykyä ja koko ajon turvallisuutta.

Kuorma-auton renkaiden oikaisu

Olipa kyseessä henkilöauto, pakettiauto, metsäkone, pyöräkuormaaja tai iso maatalouden työkone, hoidamme renkaan eri kokoiset paikkaukset ripeästi kuntoon.

Paikkaukset

Rengasmesta paikkaa renkaat niin pienistä kuin isoista ajopeleistä! Olipa kyseessä henkilöauto, pakettiauto, metsäkone, pyöräkuormaaja tai iso maatalouden työkone, hoidamme renkaan eri kokoiset paikkaukset ripeästi kuntoon.

Venttiilin vaihto

Venttiilin vaihto tulee kyseeseen esimerkiksi silloin, jos venttiili vuotaa, on mennyt jumiin tai haurastunut. Rengasmesta hoitaa venttiilit kuntoon monen vuosikymmenen tuomalla kokemuksella.

Rengashotelli

Ei tilaa säilytellä ja siirrellä renkaita kotona? Rengashotelli on helppo ja vaivaton tapa säilyttää renkaat tallessa odottamassa seuraavaa renkaiden vaihtoa.

Tasapainoitus

Renkaiden tasapainotus on olennainen osa turvallista ja huoletonta ajoa. Kun tuot renkaasi tasapainotukseen ammattilaisten hoiviin, voit varmistua kerralla varmasta työjäljestä.