Rengasmestan rengashotelli palvelee Kurikan, Tervajoen ja Ähtärin liikkeissämme ympäri vuoden.

Kun tuot renkaasi meille säilytykseen, säästät vaivan renkaiden raahaukselta kotona varastoon ja takaisin. Samalla saat renkaille ammattilaisten huollon tarpeen mukaan.

Ja kun keväällä ja syksyllä koittaa aika vaihtaa renkaat, ne ovat jo meidän rengashotellissa valmiina odottamassa, joten voit ajaa liikkeeseemme renkaanvaihtoon kun se sinulle parhaiten sopii.

Rengashotellin palvelut ja hinnat – valitse kahden eri paketin väliltä tarpeesi mukaan

Paketti 1 sisältää:

 • Renkaiden säilytys varastossamme
 • Tasapainotus
 • Ruuvaus
 • Pesu
 • Kuntotarkastus
 • Vakuutus

Paketin hinta on 90 euroa / puoli vuotta, eli noin 15 euroa per kuukausi.

Paketti 2 sisältää:

 • Renkaiden säilytys
 • Tasapainotus
 • Ruuvaus
 • Tehopesu – renkaat kiiltävät kuin uudet!
 • Vanteiden vahaus
 • Kuntotarkastus
 • Vakuutus

Hinta on 140 euroa / puoli vuotta, eli noin 23 euroa per kuukausi.

Näin rengashotelli toimii:

 1. Aja auto lähimpään Rengasmestaan (Kurikka, Tervajoki, Ähtäri)
 2. Saat meiltä samana päivänä arvion renkaistasi ja renkaat saman tien säilöön
 3. Valitse sinulle sopiva rengashotellin paketti
 4. Renkaat odottavat sinua valmiina kun seuraava renkaanvaihtoaika koittaa!

Rengasmestan rengashotelli tarjoaa vaivattoman, turvallisen ja ammattimaisen palvelun renkaillesi!

Ota yhteyttä

Rengasmestan rengashotelli sisältää aina ammattilaisten tekemän huoltotarkastuksen renkaillesi

Kun renkaat ovat rengashotellissa, niiden kunto tarkastetaan ja tarvittaessa otamme sinuun yhteyttä, jos renkaiden kunnosta löytyy huomautettavaa esimerkiksi paikkaustarpeissa tai kulumissa. Kaikki rengashotellimme renkaat pestään ja tasapainotetaan valmiiksi, jolloin ne ovat turvallisesti käyttövalmiina odottamassa uutta vaihtoa.

Kylillä ei turhaan puhuta että meiltä saat rengasalan mestarisuoritukset – rengashotellimme virkailijat nimittäin tuntevat renkaat läpeensä ja alan kokemusta löytyy useita vuosikymmeniä. Meidän tietojemme mukaan Rengasmestassa on myös Etelä-Pohjanmaan suurin rengasvarasto, joten tunnemme renkaiden eri merkit, koot ja mallit kuin omat taskumme.

Rengashotellimme toimii pitkälti non-stop-periaatteella ja ripeä ammattilaisten joukkomme hoitaa rengashotellivaraukset saman päivän aikana. Meille voit ajaa suoraan ilman ajanvarausta, oli kyseessä sitten renkaiden vaihto, huolto tai vaikka uusien renkaiden hankinta.

 Vaihdamme ja huollamme tottuneesti sekä henkilö-, paketti- että kuorma-autojen renkaita, ja tarpeen tullen hoidamme myös muiden ajoneuvojen rengastöitä, joten kysy palveluistamme rohkeasti lisää!

Ota meihin yhteyttä

Muut Rengaspalvelut

Vannetyöt

Rengasmesta hoitaa monenlaiset vannetyöt rautaisten ammattilaisten otteella! Kun siis koittaa aika renkaiden vannetöille, saat ne kerralla kuntoon liikkeissämme niin Kurikassa, Tervajoella ja Ähtärissä.

Renkaanvaihto

Renkaiden vaihto käy nopeasti ja sujuvasti lähimmässä Rengasmestan liikkeessä. Teemme ripeästi rautaisten ammattilaisten työnä renkaiden kausivaihdon ja muut tarvittavat renkaanvaihdot Kurikassa, Tervajoella ja Ähtärissä. 

Kumitukset

Hakusessa ammattilaisten tekemä kumitus teollisuuden käyttämiin vetopyöriin? Rengasmesta kumittaa myös sen minkä ajattelit olevan mahdotonta!

Kumitamme Rengasmestan Kurikan toimipisteessä monenlaiset eri työkoneiden osat ja renkaat.

Pinnoitukset

Renkaiden ammattimainen pinnoitus parantaa renkaiden käyttöikää, suorituskykyä ja koko ajon turvallisuutta.

Paikkaukset

Rengasmesta paikkaa renkaat niin pienistä kuin isoista ajopeleistä! Olipa kyseessä henkilöauto, pakettiauto, metsäkone, pyöräkuormaaja tai iso maatalouden työkone, hoidamme renkaan eri kokoiset paikkaukset ripeästi kuntoon.

Kuorma-auton renkaiden oikaisu

Olipa kyseessä henkilöauto, pakettiauto, metsäkone, pyöräkuormaaja tai iso maatalouden työkone, hoidamme renkaan eri kokoiset paikkaukset ripeästi kuntoon.

Venttiilin vaihto

Venttiilin vaihto tulee kyseeseen esimerkiksi silloin, jos venttiili vuotaa, on mennyt jumiin tai haurastunut. Rengasmesta hoitaa venttiilit kuntoon monen vuosikymmenen tuomalla kokemuksella.

Tasapainoitus

Renkaiden tasapainotus on olennainen osa turvallista ja huoletonta ajoa. Kun tuot renkaasi tasapainotukseen ammattilaisten hoiviin, voit varmistua kerralla varmasta työjäljestä.