Henkilöauton kesärenkaat

Rengasmesta tarjoaa markkinoiden suorituskykyisimmät kesärenkaat järkevään hintaan. Ja samalta luukulta saat kätevästi alan mestarisuorittajien tekemän rengasasennuksen ja huollon!

Ota yhteyttä

Kesärengashinnasto

Vallitsevan maailmantilanteen vuoksi, emme voi julkaista hinnastoja, koska emme tahdo itsekään pysyä korotusten tahdissa.

Kysy päivän hinta ja saatavuus myyjiltämme.

Rengasmesta tarjoaa markkinoiden suorituskykyisimmät kesärenkaat järkevään hintaan. Ja samalta luukulta saat kätevästi alan mestarisuorittajien tekemän rengasasennuksen ja huollon!

Jättikokoinen rengasvarastomme on hyvin suurella todennäköisyydellä koko Etelä-Pohjanmaan suurin, joten valinnanvaraa löytyy eri merkeistä, malleista ja kokoluokista.  Iso varastomme takaa myös sen, että meiltä löydät renkaat moneen erikoistarpeeseen ja myös harvinaisemmissa kokoluokissa.

Rengasalan mestarisuorituksia tarjoavat liikkeemme palvelevat Kurikassa, Ähtärissä ja Tervajoella.

Rengasmestan kesärenkaiden valikoima on todella kattava, meiltä saat mm.

  • Huippulaadukkaat Nokian Tyres-, Michelin ja Continental -renkaat
  • Vain Point S -ketjun valikoiman Point-S Summer- ja Minerva -renkaat
  • Erittäin suorituskykyiset Yokohama-renkaat
  • ja monita muita: täydennämme varastoamme säännöllisesti, joten tule paikan päälle toteamaan ajankohtainen tilanne!

Näin hankit kesärenkaat meiltä saman päivän aikana:

  1. Aja lähimmän Rengasmestan toimipisteeseen, et tarvitse ajanvarausta
  2. Kartoitamme heti yhdessä millaiset kesärenkaat tarvitset: ajokilometrit, -nopeudet ja tiet joilla ajat vaikuttavat kaikki tähän
  3. Valitsemme yhdessä juuri tarpeisiisi sopivat renkaat sopivasta hintaluokasta
  4. Tarvittaessa asennamme renkaat saman tien autoosi ja hoidamme muut tarvittavat rengashuollot
  5. Voit ajaa tyytyväisenä pois uudet renkaat alla!

Meiltä saat parhaimmat kesärenkaat monenlaiseen ajoon

Ajoitpa satoja tai tuhansia kilometrejä, kesärenkaiden kunto täytyy tarkastaa ennen jokavuotista vaihtoa. Esimerkiksi epätasaiset kulumat, väärät ilmanpaineet ja renkaiden ikä vähentää renkaiden turvallisuutta, vaikka silmämääräisesti renkaat olisivat kunnossa. Oikein huolletut, tasapainotetut ja tarkistetut renkaat ovatkin ajossa kestävät ja mahdollisimman taloudelliset.

Suomen olosuhteissa kesärenkaiden valinnassa täytyy huomioida myös sään ja teiden vaatimukset.  Valikoimastamme löydätkin renkaat eri pintakuvioinneilla, urituksilla ja kokoluokissa, jotta ne vastaisivat varmasti parhaiten Suomen olosuhteiden ajoa. Esimerkiksi märällä tien pinnalla jarruttaminen ja tien kovuus vaikuttavat siihen, millaiset renkaat ovat ajoosi juuri ne parhaimmat mahdolliset.

Rengasmesta tarjoaa Suomen olosuhteisiin testattuja ja parhaalla hinta-laatusuhteella varustettuja renkaita. Kun etsit taloudellisia, kestäviä ja varmasti suorituskykyisiä renkaita, löydät ne lähimmästä liikkeestämme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Soita: +358 645 07900

kysy lisää oheisellla lomakkeella.