Rengasmestan renkaiden tasapainotus koskee yhtä lailla lähes kaikkien kulkupelien renkaita jokaisessa toimipisteessämme eli Kurikassa, Tervajoella ja Ähtärissä.

Tasapainotamme muun muassa seuraavien ajoneuvojen renkaita:

  • henkilöautot
  • pakettiautot
  • kuorma-autot
  • moottoripyörät

Jos ajoneuvosi ei ole tässä listassa, kysy lisää lähimmästä liikkeestämme! Rengasalan mestarimme ovat tottuneet hoitamaan monipuoliset ja vaativat rengastyöt eri ajoneuvoihin.

Esimerkiksi Kurikan liikkeessämme tasapainotamme myös renkaita, joiden vanteissa ei ole keskireikää (esimerkiksi joissain Peugeot ja Citroen -malleissa).

Renkaiden tasapainotus sisältää tarvittaessa myös muut rengastyöt

Teemme tasapainotuksia normaaliin tapaan yhdistettynä esimerkiksi ruuvaukseen ja vannetyöhön. Jokainen tasapainotustyö sisältää renkaiden kunnon tarkastuksen, ja jos huomautettavaa löytyy, kerromme siitä sinulle ja laitamme kaikki rengasasiat kerralla kuntoon.

Rengasmestan liikkeissä voit hoitaa kaikki rengastyöt samalta luukulta. Meiltä löytyy suurella todennäköisyydellä koko Etelä-Pohjanmaan suurin rengasvarasto ja suorituskykyisimmät renkaat eri merkeiltä.

Tasapainotus tehdään alan parhaimmalla koneella

Tasapainotuksen hoidamme saksalaisella huipputarkalla Hoffmann -tasapainotuskoneella. Hoffmann valmistaa maailman myydyimmät vaativaan ammattilaiskäyttöön tarkoitetut renkaiden tasapainotuskoneet, joten meillä voit varmistua työn tarkasta laadusta. Ja kun koneita käyttävät rengasalan parhaimmat tekijät, palvelu pelaa rivakasti ja aina ammattitaidolla.

Tasapainoton rengas on turvallisuusriski

 Ilman tasapainotusta rengas voi aiheuttaa vaaratilanteita liikenteessä. Tasapainoton rengas tärisee helposti kovemmassa vauhdissa, mikä haittaa luonnollisesti ajon mukavuutta ja renkaan pitoa tiellä.

Turvallisuusriskin lisäksi tasapainottoman renkaan käyttöikä lyhenee, sillä laakerit, iskunvaimentimet ja jousitus kärsivät ja pintakuviointi kuluu epätasaisesti. Kun siis hoidat tasapainotuksen kuntoon, ajoturvallisuus ja renkaiden kesto paranevat!

Ota yhteyttä

Muut Rengaspalvelut

Vannetyöt

Rengasmesta hoitaa monenlaiset vannetyöt rautaisten ammattilaisten otteella! Kun siis koittaa aika renkaiden vannetöille, saat ne kerralla kuntoon liikkeissämme niin Kurikassa, Tervajoella ja Ähtärissä.

Renkaanvaihto

Renkaiden vaihto käy nopeasti ja sujuvasti lähimmässä Rengasmestan liikkeessä. Teemme ripeästi rautaisten ammattilaisten työnä renkaiden kausivaihdon ja muut tarvittavat renkaanvaihdot Kurikassa, Tervajoella ja Ähtärissä. 

Kumitukset

Hakusessa ammattilaisten tekemä kumitus teollisuuden käyttämiin vetopyöriin? Rengasmesta kumittaa myös sen minkä ajattelit olevan mahdotonta!

Kumitamme Rengasmestan Kurikan toimipisteessä monenlaiset eri työkoneiden osat ja renkaat.

Pinnoitukset

Renkaiden ammattimainen pinnoitus parantaa renkaiden käyttöikää, suorituskykyä ja koko ajon turvallisuutta.

Kuorma-auton renkaiden oikaisu

Olipa kyseessä henkilöauto, pakettiauto, metsäkone, pyöräkuormaaja tai iso maatalouden työkone, hoidamme renkaan eri kokoiset paikkaukset ripeästi kuntoon.

Paikkaukset

Rengasmesta paikkaa renkaat niin pienistä kuin isoista ajopeleistä! Olipa kyseessä henkilöauto, pakettiauto, metsäkone, pyöräkuormaaja tai iso maatalouden työkone, hoidamme renkaan eri kokoiset paikkaukset ripeästi kuntoon.

Venttiilin vaihto

Venttiilin vaihto tulee kyseeseen esimerkiksi silloin, jos venttiili vuotaa, on mennyt jumiin tai haurastunut. Rengasmesta hoitaa venttiilit kuntoon monen vuosikymmenen tuomalla kokemuksella.

Rengashotelli

Ei tilaa säilytellä ja siirrellä renkaita kotona? Rengashotelli on helppo ja vaivaton tapa säilyttää renkaat tallessa odottamassa seuraavaa renkaiden vaihtoa.

Tasapainoitus

Renkaiden tasapainotus on olennainen osa turvallista ja huoletonta ajoa. Kun tuot renkaasi tasapainotukseen ammattilaisten hoiviin, voit varmistua kerralla varmasta työjäljestä.