Kuorma-auton renkaat

Kuorma-auton renkaat ovat äärimmäisen kovalla kulutuksella, jolloin vain paras suorituskyky ja kestävyys kelpaavat.

Nykyisessä maailmantilanteessa, emme voi näyttää hinnastoja, koska emme meinaa pysyä hinnankorotusten tahdissa.

Kysy päivän hinta ja saatavuus myyjiltämme!

Kysy lisää

Rengasmestasta löydät Etelä-Pohjanmaan todennäköisesti suurimman varaston kuorma-auton renkaita eri käyttötarpeisiin. Ajoitpa siis kaukokuljetuksia, jakelutoimituksia tai vaikkapa maansiirtotöitä, meiltä löydät juuri ajollesi räätälöidyt renkaat.

Rengasalan mestarisuorittajamme palvelevat Kurikassa, Tervajoella ja Ähtärissä. Hoidamme samalla pysäkillä kaikki kuorma-auton renkaiden mahdolliset huollot: pinnoitukset, paikkaukset ja tasapainotukset ja muut tarpeelliset työt.

Meiltä saat kuorma-auton renkaat ainakin seuraavilta huippuvalmistajilta:

 • Michelin
 • Continental
 • Yokohama
 • Bridgestone
 • Nokian Tyres
 • Apollo
 • GoodYear
 • pinnoitetut Ekomesta renkaat – vain meiltä Rengasmestasta!

Kuorma-auton renkaat – valitse sopivat käyttötarkoituksen ja ajoneuvon mukaan

Kun on aika hankkia uudet kuorma-auton renkaat, käyttötarkoituksen selvittäminen on äärimmäisen tärkeää. Aluksi on olennaista huomioida oikea käyttöakseli, sillä ohjaus-, voima- ja nostoakselit vaativat kaikki oman rengassuunnittelun. Myös renkaan kulutuksen kestävyys, materiaalit ja painon jakaantuminen tasaisesti on otettava huomioon raskaan ajoneuvon renkaiden valinnassa.

Kuorma-auton laadukkaat renkaat minimoivat riskit, sillä raskaan ajoneuvon ajaminen vaatii erityisen pitävät ja suorituskykyiset renkaat jokaiselle ajokilometrille. Siksi on tärkeää huomioida myös se, ajatko renkailla kotimaan asvaltilla vai kenties Keski-Euroopan moottoriteillä. Kotimaan teillä pinnoitettujen vetopyörien käyttö on tavanomaista, kun taas ulkomaiden moottoriteille kannattaa valita suoraan kovaa kulutusta kestävät uudet renkaat.

Huonolaatuisen renkaan rikkoutuminen kesken ajon on asia, jota et halua kokea, joten hankkimalla laadukkaat ja testatut renkaat, varmistat turvallisen ajon pitkälle!

Näin uusit kuorma-auton renkaat Rengasmestassa

 1. Tule suoraan lähimpään Rengasmestan liikkeeseen
 2. Kartoitamme tarkasti millaiseen tarpeeseen renkaat tulevat: millaisella tiellä ajat ja missä päin maailmaa, millaista kuormaa ajetaan, mikä on renkaiden rasituskapasiteetti, käyttöakselit… Näin varmistumme parhaista renkaista!
 3. Valitsemme yhdessä parhaiten sopivat renkaat kuorma-autoosi
 4. Asennamme ja huollamme renkaat saman tien
 5. Uudet renkaat ovat valmiit tielle!
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Täytä oheinen lomake tai soita numeroon +358 645 07900