Vaihdamme venttiilit monenlaisiin renkaisiin käden käänteessä liikkeissämme Kurikassa, Tervajoella ja Ähtärissä.

Rengasmesta hoitaa venttiilinvaihdot yhtä sujuvasti sekä harvinaisempiin sisärenkaisiin että sisärenkaattomiin Tubeless -renkaisiin. Vaihdamme myös uusinta teknologiaa edustavat ohjelmoitavat, ilmanpainetta tarkkailevat TPMS-venttiilit uusimpiin automalleihin. Pystymme ohjelmoimaan uudet TPMS venttiilit useimpiin automerkkeihin.

Meiltä saat venttiilinvaihdot sekä muut tarvittavat rengastyöt

Teemme venttiilin vaihdot yhtä lailla henkilöautojen, moottoripyörien kuin vaikka pakettiautojen renkaisiin. Jos siis etsit varmalla otteella palvelevaa rengastyötä, ota yhteyttä lähimpään Rengasmestaan!

Meiltä voit hankkia myös yleisimmät venttiilit ja varaosat ajoneuvoosi. Ja myös kaiken muun tarpeellisen renkaillesi, sillä meiltä löydät rengasalan parhaimmat palvelut ja Etelä-Pohjanmaan todennäköisesti suurimman rengasvaraston.

Renkaan vähänkin viallinen venttiili on turvallisuusriski liikenteessä, joten sen vaihdattaminen ammattilaisella on järkevä teko ajoturvallisuuden puolesta.

Näin Rengasmestassa hoituu venttiilien vaihto:

  1. Ota yhteyttä lähimpään Rengasmestan liikkeeseen tai tule suoraan paikan päälle
  2. Kartoitamme ja varmistamme renkaiden todellisen huoltotarpeen
  3. Suoritamme venttiilin vaihdon käden käänteessä
  4. Kun työ on valmis, rengas on taas valmis kovaan kulutukseen!
Ota yhteyttä

Muut Rengaspalvelut

Vannetyöt

Rengasmesta hoitaa monenlaiset vannetyöt rautaisten ammattilaisten otteella! Kun siis koittaa aika renkaiden vannetöille, saat ne kerralla kuntoon liikkeissämme niin Kurikassa, Tervajoella ja Ähtärissä.

Renkaanvaihto

Renkaiden vaihto käy nopeasti ja sujuvasti lähimmässä Rengasmestan liikkeessä. Teemme ripeästi rautaisten ammattilaisten työnä renkaiden kausivaihdon ja muut tarvittavat renkaanvaihdot Kurikassa, Tervajoella ja Ähtärissä. 

Kumitukset

Hakusessa ammattilaisten tekemä kumitus teollisuuden käyttämiin vetopyöriin? Rengasmesta kumittaa myös sen minkä ajattelit olevan mahdotonta!

Kumitamme Rengasmestan Kurikan toimipisteessä monenlaiset eri työkoneiden osat ja renkaat.

Pinnoitukset

Renkaiden ammattimainen pinnoitus parantaa renkaiden käyttöikää, suorituskykyä ja koko ajon turvallisuutta.

Kuorma-auton renkaiden oikaisu

Olipa kyseessä henkilöauto, pakettiauto, metsäkone, pyöräkuormaaja tai iso maatalouden työkone, hoidamme renkaan eri kokoiset paikkaukset ripeästi kuntoon.

Paikkaukset

Rengasmesta paikkaa renkaat niin pienistä kuin isoista ajopeleistä! Olipa kyseessä henkilöauto, pakettiauto, metsäkone, pyöräkuormaaja tai iso maatalouden työkone, hoidamme renkaan eri kokoiset paikkaukset ripeästi kuntoon.

Venttiilin vaihto

Venttiilin vaihto tulee kyseeseen esimerkiksi silloin, jos venttiili vuotaa, on mennyt jumiin tai haurastunut. Rengasmesta hoitaa venttiilit kuntoon monen vuosikymmenen tuomalla kokemuksella.

Rengashotelli

Ei tilaa säilytellä ja siirrellä renkaita kotona? Rengashotelli on helppo ja vaivaton tapa säilyttää renkaat tallessa odottamassa seuraavaa renkaiden vaihtoa.

Tasapainoitus

Renkaiden tasapainotus on olennainen osa turvallista ja huoletonta ajoa. Kun tuot renkaasi tasapainotukseen ammattilaisten hoiviin, voit varmistua kerralla varmasta työjäljestä.