Kitkarengas

Michelin
X-Ice Snow

Michelin X-Ice Snow -kitkarengas on talvirenkaiden ehdotonta kärkeä, etenkin kun haet jopa kesärengasmaista tarkkuutta ja ajomukavuutta. Michelin on kaikissa talvirengasmalleissaan äärimmäisen vahva, ja X-Ice Snow:n myötä renkaiden huippunimi tarjoaa tuoretta huippulaatua sinulle, joka etsit parasta pitoa nimenomaan pohjoisen oloihin. Michelin X-Ice Snow on saatavilla niin henkilöautoihin kuin katumaastureihin suunniteltuna X-Ice Snow SUV-versiona. Kyseisen mallin kilometrikestävyys on alan kovinta kärkeä.

Löydät huippulaatuiset Michelin X-Ice Snow -kitkarenkaat Rengasmesta -liikkeistämme. Liikkeistämme löydät saman katon alta huippurenkaiden ohella rengas- ja vannealan palvelut aina asennuksista renkaiden säilytykseen.

Tule käymään liikkeessä

Michelin X-Ice Snow kitkarengas

Michelin X-Ice Snow kitkarengas on kovatasoisen edeltäjänsä X Ice Xi3 -renkaan astetta pidemmälle viety versio, jota on testattu ja kehitelty pohjoisen talvisissa oloissa.

  • tehostettu vesiliirrontorjunta ja pito sohjossa
  • renkaan kilometrikestävyys on markkinoiden kovinta kärkeä
  • vankkamaton tuntuma ja kesärenkaisiin verrattavissa oleva ajomukavuus.

Michelinille riittää vain paras, joten se kehittää renkaitaan yhä paremmaksi. Uusi X-Ice Snow -kitkarengas on

  • 4% edeltäjäänsä pitävämpi malli lumella
  • 8% edeltäjäänsä pitävämpi jäällä
  • 9% edeltäjäänsä alhaisempi vierintävastus, mikä vie renkaan taloudellisuuden uudelle tasolle.

Michelin X-Ice Snow -kitkarengas kestää ja kestää!

Michelin X-Ice Snow -renkaan taloudellisuus tulee sen kestävyydestä. Tämä rengas ei kulu ennen aikojaan, vaikka ajaisit satoja kilometrejä toisensa perään vaativissakin oloissa.

Haastavissa rengastesteissä Michelin X-Ice Snow on osoittanut säilyttävänsä vahvan lumipitonsa erinomaisesti vielä 10 000 kilometrin ja kolmen talven jälkeen. Näin sinun ei todellakaan tarvitse olla vaihtamassa renkaita uusiin liian aikaisin. Useisiin muihin talvirenkaisiin verrattuna Michelin X-Ice Snow kestää keskimäärin ainakin yhden talven pidempään hyvälaatuisena ja turvallisena.

Koska Michelinin uutuusrenkaan vierintävastus on ihanteellisen alhainen, myös ajamisen taloudellisuus on hyvällä mallilla, sillä pääset säästämään myös polttoainekuluissa.

Renkaiden entistä hiljaisempaan äänenvoimakkuuteen on kiinnitetty huomioita, minkä ansiosta ajotuntumasi säilyy kitkarenkaalla miellyttävänä etenkin nastarenkaisiin verrattuna.

Kun etsit todella suorituskykyisiä kitkarenkaita, Michelin X-Ice Snow on luottovalinta maailman suosituimmalta rengasvalmistajalta!

Lyhyt jarrutusmatka ja äärimmäinen kyky vesi- ja sohjoliirtoa vastaan

Michelin X-Ice Snow:n parhaat ominaisuudet liittyvät lumella ja jäällä ajamisen mielekkyyteen ja renkaiden tarjoamaan varmuuteen. Äärimmäisen pidon ansioista saat pidettyä hyvän tuntuman ajoalustaan, olipa tiellä sitten lunta, jäätä tai sohjoa. Nopeat reagoinnit onnistuvat tarvittaessa Michelin X-Ice Snow:n renkailla helposti äkillisenkin jarrutuksen aikana, vaikka ajaisit liukkaalla tiellä.

Vesi- ja lumiliirto-ominaisuudet ovat edeltäjäänsä X Ice Xi3 -rengasta kehittyneemmät, mikä tuo turvaa sateiselle säälle tai tien ollessa lumen peitossa. Kääntyvyys jäisellä pinnalla on osoittautunut testattaessa erinomaiseksi, mikä on äärimmäisen tärkeä ominaisuus kitkarenkaan turvallisuudelle.

Katso yhteystiedot