Nastarengas

Michelin
X-Ice North 4

Michelin X-Ice North 4 -talvirengas on testimenestyjä, jonka veroista ei Suomen teillä ole aiemmin kohdattu. Jopa 250 nastaa, poikkeuksellinen kiihdytys- ja jarrutuskyky jäällä sekä alhaisempi polttoaineenkulutus takaavat suorituskyvyn!

Suomen talven säät eivät pääse yllättämään Michelin X-Ice North 4 -rengasta. Tiheä teräsnastamitoitus, uudenlainen lamellien muotoilu sekä lunta ja loskaa torjuva pintakuviointi tarjoavat suorituskykyä säälle kuin säälle.

Löydät premium-luokan Michelin-renkaat lähimmästä Rengasmesta -liikkeestäsi fiksuun hintaan.

Michelin X-Ice North 4 -talvirengas

  • Testimenestyjä useissa rengastesteissä (mm. talvirengasvoittaja TM 19 ja 20)
  • 250 nastaa per rengas (noin 30% enemmän, kuin tavanomaisesti)

  • Erinomainen kiihtyvyys ja jarrutus lumella ja jäällä

  • Vastaa nopeasti ohjausliikkeisiin myös kuluneena

  • Alhaisempi polttoaineenkulutus ja äänenvoimakkuus

Yleisimmät koot 4kpl alle asennettuna 2021-2022

 
Tule käymään liikkeessä

Michelin X-Ice North 4 – ennennäkemätöntä suorituskykyä yli 250 nastan voimin

Michelin X-Ice North 4 -nastarenkaassa on 250 nastaa, mikä on selkeästi (n. 30 %) enemmän, kuin tavanomaisesti vastaavan luokan renkaissa. Suuresta nastamäärästä huolimatta rengas ei Michelinin testien mukaan kuluta asfalttia tavallista nastarengasta enempää, vaan lain säätämät ehdot on huomioitu tarkasti. Jotain suuntaa nastojen määrästä antaa myös se, että edeltäjämallissa nastoja oli 96 kpl. Nastat ovat saaneet inspiraationsa WRC-rallista, minkä takia renkaassa käytetään pitkäikäisiä teräsnastoja.

Lyhyemmät jarrutusmatkat ja nopeammat kiihdytykset

Michelin X-Ice North 4 -rengas on niittänyt kiitosta testeissä poikkeuksellisen hyvästä pidosta liukkaalla jäällä, tasapainoisesta ajettavuudestaan ja hyvästä vakaudesta myös uraisella tiellä.

Michelinin mittausten perusteella Michelin X-Ice North 4 -renkaan jarrutusmatka jäällä on jopa jopa 3,7 metriä lyhyempi. Michelinin renkaat on tehty kestämään, ja myös kuluneena rengas vastaa erinomaisesti nopeisiin ohjausliikkeisiin, kuten nopeisiin käännöksiin. Renkaan pintakuvio on uusimman sukupolven V-kuviointia, joka on erinomainen kuviointi poistamaan lunta ja loskaa renkaan ja tienpinnan välistä. Kasvanut pinnan lamellien määrä helpottaa auton käsiteltävyyttä ja parantaa pitoa Suomen haastavissa talviolosuhteissa.

Renkaan aiheuttamaa äänitasoa on hiljennetty innovatiivisella renkaan pintakuvioinnin muotoilulla, minkä ansiosta ajokokemuksesi on miellyttävä myös asfaltilla. Edeltäjäänsä verrattuna Michelinin X-Ice North 4 -renkaan polttoaineen kulutusta on laskettu jopa 19% alhaisen vierinvastuksen ansiosta.

Katso yhteystiedot