Kumitamme Rengasmestan Kurikan toimipisteessä monenlaiset eri työkoneiden osat ja renkaat.

Nykyisen yrittäjän isä ja Rengasmestan aiempi omistaja Markku Haavisto lupasi jo 30 vuotta sitten, että kaikki mikä on rautaa tai kumia, saa Rengasmestassa pintaansa kiinni kumia. Ja tämä lupaus pitää yhä tänä päivänä! Jos siis mietit sopiiko kumitus vaikka moottorin kannattimiin, teollisuuskoneiden osiin tai vetoteloihin, kyllä sopii.

Sen lisäksi että osaamme henkilöautojen rengastyöt läpikotaisin, olemme erikoistuneet erilaisiin maatalouden työkoneisiin.

Kumituksella voimme esimerkiksi

  • valmistaa kumisia osia todella monenlaisiin ajoneuvoihin (henkilöautot, kuorma-autot, pakettiautot, erilaiset maatalouskoneet…)
  • pinnoittaa haluttuja osia ääntä vaimentavalla kumilla
  • valmistaa kumista vaikkapa tärinänvaimentimia haluttuun kohteeseen
  • Ja paljon kaikkea muuta, joten jos etsit rengasalan mestareiden tekemiä kumitustöitä, kysy lisää lähimmästä Rengasmestasta.

Näin kumitustyö onnistuu Rengasmestalla:

  1. Varaa aika tai aja suoraan lähimpään Rengasmestan liikkeeseen
  2. Katsomme kumituksen tarpeet, erikoistoiveet ja sovimme yhdessä työstä
  3. Ammattilaisemme hoitavat kumitustyön mestariotteella
  4. Hae kumitetut osat myöhemmin liikkeestä.
  5. Kumitettu osa on valmis kovaan käyttöön!

Erinomaisen kumituksen lisäksi saat Rengasmestasta kaiken kattavat rengasalan palvelut. Ajoitpa sitten henkilöautolla, moottoripyörällä tai vaikkapa traktorilla, voit hoitaa kaikki rengastyöt kuntoon yhdeltä luukulta Rengasmestassa.

Ota yhteyttä

Muut Rengaspalvelut

Vannetyöt

Rengasmesta hoitaa monenlaiset vannetyöt rautaisten ammattilaisten otteella! Kun siis koittaa aika renkaiden vannetöille, saat ne kerralla kuntoon liikkeissämme niin Kurikassa, Tervajoella kuin Ähtärissä.

Renkaanvaihto

Renkaiden vaihto käy nopeasti ja sujuvasti lähimmässä Rengasmestan liikkeessä. Teemme ripeästi rautaisten ammattilaisten työnä renkaiden kausivaihdon ja muut tarvittavat renkaanvaihdot Kurikassa, Tervajoella ja Ähtärissä. 

Kumitukset

Hakusessa ammattilaisten tekemä kumitus teollisuuden käyttämiin vetopyöriin? Rengasmesta kumittaa myös sen minkä ajattelit olevan mahdotonta!

Kumitamme Rengasmestan Kurikan toimipisteessä monenlaiset eri työkoneiden osat ja renkaat.

Pinnoitukset

Renkaiden ammattimainen pinnoitus parantaa renkaiden käyttöikää, suorituskykyä ja koko ajon turvallisuutta.

Paikkaukset

Rengasmesta paikkaa renkaat niin pienistä kuin isoista ajopeleistä! Olipa kyseessä henkilöauto, pakettiauto, metsäkone, pyöräkuormaaja tai iso maatalouden työkone, hoidamme renkaan eri kokoiset paikkaukset ripeästi kuntoon.

Kuorma-auton renkaiden oikaisu

Olipa kyseessä henkilöauto, pakettiauto, metsäkone, pyöräkuormaaja tai iso maatalouden työkone, hoidamme renkaan eri kokoiset paikkaukset ripeästi kuntoon.

Venttiilin vaihto

Venttiilin vaihto tulee kyseeseen esimerkiksi silloin, jos venttiili vuotaa, on mennyt jumiin tai haurastunut. Rengasmesta hoitaa venttiilit kuntoon monen vuosikymmenen tuomalla kokemuksella.

Rengashotelli

Ei tilaa säilytellä ja siirrellä renkaita kotona? Rengashotelli on helppo ja vaivaton tapa säilyttää renkaat tallessa odottamassa seuraavaa renkaiden vaihtoa.

Tasapainoitus

Renkaiden tasapainotus on olennainen osa turvallista ja huoletonta ajoa. Kun tuot renkaasi tasapainotukseen ammattilaisten hoiviin, voit varmistua kerralla varmasta työjäljestä.