Ekomesta pinnoitetut renkaat

Rengasmestan oman pinnoittamon Ekomesta-renkaat ovat takuulla kestävät, laadukkaat ja ammattilaisten käsissä räätälöidyt! Nämä kurikkalaiset kuorma-auton renkaat saat meiltä Rengasmestasta ja myös yhteistyökumppaneiltamme: Virtain Kumikorjaamosta, Oriveden Kumikorjaamosta, Rengaspalvelut Lammiselta Ruovedeltä, sekä Seinäjoen Rengaskeskuksesta.

Rengasmestan omassa Kurikan pinnoittamossa valmistuu laaturenkaita, jotka kestävät ammattiajon kovia vaatimuksia ja Suomen ajo-olosuhteiden vaihtelua.

Ekomestan pinnoitetut renkaat sopivat erittäin moneen eri kuorma-autoon ja tarkoitukseen, kuten:

  • kaikkiin kuorma-autoihin
  • jakeluautoihin
  • maansiirto- ja puunkuljetusautoihin
  • pitkän matkan rahtia kuljettaviin kuorma-autoihin
  • ja tarvittaessa räätälöimme rengasratkaisut muihin ajoneuvoihin: kysy lisää liikkeestämme!

Ekomesta -pinnoitetut laaturenkaat saat meiltä Rengasmestasta

Eko-Mestan pinnoitetut renkaat yhdistetään meillä laadukkaaseen eurooppalaiseen runkoon ja pinnoitus tehdään kotimaisella Nokian Noktop-pinnoitteella. Noktop on erinomainen valinta Suomen ajon olosuhteisiin ja esimerkiksi pinnoitteen ominaisuudet talven olosuhteissa ovat huippuluokkaa.

Kuorma-auton pinnoitettujen renkaiden hankinta on kokonaisuutena fiksu ratkaisu. Pinnoitetut renkaat kestävät ajokilometrejä pidempään ja säästävät selvää rahaa renkaiden hankinnassa.

Oma rengasliikkeen pinnoittamo on sekä harvinainen asia Suomessa kuin myös laadukkaaksi ja luotettavaksi testattu. Valmistamillamme Ekomesta renkailla on virallinen E-hyväksyntä, ja laatujärjestelmä tarkastetaan joka vuosi. Renkaita testaan vuosittain Puolassa puolueettomassa tutkimuskeskuksessa, joten voit varmistua renkaiden varmasta suorituskyvystä.

Kun etsit takuuvarmaa ammattityötä ja parhaita rengasratkaisuja, Rengasmesta on oikea osoite!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Täytä oheinen lomake tai soita numeroon +358 645 07900