Pakettiauton talvirenkaat

Pakettiauton talvirenkaat takaavat turvallisen kilometrien taittamisen Suomen säässä. Jäinen, luminen tai märkä tienpinta saavat vastuksen huolletuista ja ammattilaisten valitsemista pakettiauton talvirenkaista!

Rengasmestasta saat parhaimmat pakettiauton renkaat autoosi, ajoitpa sitten ammattiajossa päivittäin tai harvemmin isompia kuormia.

Monipuoliset pakettiauton talvirenkaat Kurikan, Ähtärin ja Tervajoen liikkeistämme:

  • pakettiauton nastarenkaat eri kokoisena ja mallisena
  • pakettiauton kitkarenkaat Suomen säähän sopivina
  • uudet ja käytetyt pakettiauton renkaat
  • pakettiauton renkaat ja vanteet samalla käynnillä
  • pakettiauton renkaiden tarvittavat huollot saman päivän aikana
  • eri rengasvalmistajien renkaat: testimenestyjät Nokia, Michelin, Continental, Kumho

Kysy lisää rengasmestariemme palveluista lähimmästä Rengasmestasta! Meille voit ajaa suoraan ilman ajanvarausta ja hoidamme tarvittavat rengastyöt saman tien.

Rengasvarastomme on Etelä-Pohjanmaan suurimpia, ja tunnemme eri rengasmerkkien ja mallien suoritukset usean vuosikymmenen kokemuksella.

Pakettiauton talvirenkaat valitaan käyttötarpeen ja haluttavien ominaisuuksien mukaan

Pakettiauton nastarenkaiden valintaan vaikuttaa muun muassa ajettavat matkat, tien kunto ja pakettiauton kuljetusten koko. Talvirenkaiden eri kumiseokset, kulutuspinnan kuvioinnit ja nastoitukset ovat erilaisia eri valmistajien renkaissa, joten rengastarve kannattaa tarkistuttaa ammattilaisella.

Kitkarenkaat sopivat nyrkkisääntönä hyvin ajoon lumisella tiellä ja vuodenaikojen vaihtuessa kevään ja syksyn ”välikautena”. Pakettiauton nastarenkaat on puolestaan suunniteltu pitämään erityisesti jäisellä ja arvaamattomalla tiellä Suomen talvessa.

 Ammattilaisemme kartoittavat jokaisen pakettiauton renkaan kohdalla halutun kantavuuden, ominaisuudet ja parhaimman hinta-laatusuhteen. Näin ollen voit varmistua siitä, että renkaat ovat varmasti ajollesi sopivimmat!

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Täytä oheinen lomake tai soita numeroon +358 645 07900