Rengasmestan oma pinnoittamo on erikoistunut hoitamaan renkaiden pinnoitukset ajoneuvoihin, joiden renkaat ovat kovalla kulutuksella ja tavanomaista haastavammat käsitellä.

Pinnoitamme renkaita toimipisteissämme Etelä-Pohjanmaalla Kurikassa. Meille voit ajaa myös ilman ajanvarausta, olipa renkaiden huoltotarve minkä kokoinen tahansa.

Oman pinnoittamon käyttö on Suomessa erittäin harvinaista, joten kun hoidatat renkaasi kuntoon Rengasmestassa, voit antaa rengastyösi huoletta alan parhaimpien osaajien käsiin.

Pinnoitamme esimerkiksi seuraavat ajoneuvojen renkaat

  • Erilaisten kuorma-autojen renkaat. Kaikkiin käyttötarkoituksiin: maantielle, soralle ja vaikka metsäpolulle
  • pienkuormaajien renkaat, pyöräkuormaajien renkaat
  • pienet ja suuret teollisuusrenkaat, esimerkiksi trukin renkaat pinnoitettuna myös talvipinnalla.
  • umpikumirenkaat vanteineen – meillä tämä onnistuu ilman että vanne täytyy prässätä pois. Ja niihin voidaan tehdä myös talvipinta!

 Ja tarvittaessa hoidamme pinnoitukset myös muille renkaille, joten kysy rohkeasti lisää, kun renkaasi kaipaavat huoltoa!

Rengasmesta pinnoittaa renkaat Nokian Noktop -pinnoitteella

Käytämme pinnoituksessa Nokian Noktop -pinnoitetta, joka on suunniteltu juuri pohjoisen ajon olosuhteisiin sopivaksi. Pinnoituksen rakenne on optimoitu huomioimaan Suomen tiestön kunto ja vaativat olosuhteet, jotka kuluttavat rengasta pitkässä ajossa. Nokian Noktop -pinnoitteella voidaan pinnoittaa kaiken merkkisten rengasrunkojen renkaat.

Renkaiden pinnoitusprosessi on tarkasti säännelty ja viranomaisten valvoma prosessi, ja Rengasmestan pinnoitustyöt täyttävät kaikki alan vaatimukset.

Pinnoitusprosessimme etenee seuraavalla tavalla:

Alkutarkastus – varmistamme että rengasrunko on varmasti ehjä

Raspaaminen – vanha rengasrungon kulutuspinta raspataan kokonaan pois, ja tässä vaiheessa myös viimeisetkin renkaiden vauriot tulevat esille

Kolojen korjaus – jos rungossa on koloja, ne avataan ja korjataan

Liimaaminen – rengasrunko liimataan pinnoitteisiin sopivalla liimalla ja pintaan kiinnitetään välikumi, joka sitoo rengasrungon ja pinnoitteen yhteen

Pinta leikataan – uusi ja eheä kulutuspinta leikataan haluttuun mittaan

Kasaaminen – suojamuovin poiston jälkeen kulutuspinta painetaan välikumiin kiinni

Paisto – rengas laitetaan tiiviiseen enveloppi-pussiin ja siirretään paistokammioon jossa sille on optimoitu paras mahdollinen paine ja lämpötila

Viimeinen silaus – lopputarkastuksen myötä rengas on valmiina taas tien päälle! 

Renkaan pinnoitus parantaa renkaan suoritusta, käyttöikää ja turvallisuutta

Pinnoitus on järkevä ratkaisu, kun haluat renkaan kestävyydestä parhaimman hyödyn irti. Pinnoitus tuo myös selvää säästöä, sillä 1 – 3 kertaa tehty pinnoitus pidentää ehjän rengasrungon kestävyyttä etenkin silloin, kun ajokilometrejä kertyy satojatuhansia.

Yli kaksi kolmasosaa Suomessa myytävistä kuorma-autojen renkaista on pinnoitettu, sillä pinnoitus parantaa koko renkaan elinkaarta.  Renkaan ammattimainen pinnoitus takaa tukevamman renkaan kestävyyden verrattuna huonolaatuisiin uusiin renkaisiin, joten panostus pinnoitukseen maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Ota yhteyttä

Muut Rengaspalvelut

Vannetyöt

Rengasmesta hoitaa monenlaiset vannetyöt rautaisten ammattilaisten otteella! Kun siis koittaa aika renkaiden vannetöille, saat ne kerralla kuntoon liikkeissämme niin Kurikassa, Tervajoella kuin Ähtärissä.

Renkaanvaihto

Renkaiden vaihto käy nopeasti ja sujuvasti lähimmässä Rengasmestan liikkeessä. Teemme ripeästi rautaisten ammattilaisten työnä renkaiden kausivaihdon ja muut tarvittavat renkaanvaihdot Kurikassa, Tervajoella ja Ähtärissä. 

Kumitukset

Hakusessa ammattilaisten tekemä kumitus teollisuuden käyttämiin vetopyöriin? Rengasmesta kumittaa myös sen minkä ajattelit olevan mahdotonta!

Kumitamme Rengasmestan Kurikan toimipisteessä monenlaiset eri työkoneiden osat ja renkaat.

Pinnoitukset

Renkaiden ammattimainen pinnoitus parantaa renkaiden käyttöikää, suorituskykyä ja koko ajon turvallisuutta.

Paikkaukset

Rengasmesta paikkaa renkaat niin pienistä kuin isoista ajopeleistä! Olipa kyseessä henkilöauto, pakettiauto, metsäkone, pyöräkuormaaja tai iso maatalouden työkone, hoidamme renkaan eri kokoiset paikkaukset ripeästi kuntoon.

Kuorma-auton renkaiden oikaisu

Olipa kyseessä henkilöauto, pakettiauto, metsäkone, pyöräkuormaaja tai iso maatalouden työkone, hoidamme renkaan eri kokoiset paikkaukset ripeästi kuntoon.

Venttiilin vaihto

Venttiilin vaihto tulee kyseeseen esimerkiksi silloin, jos venttiili vuotaa, on mennyt jumiin tai haurastunut. Rengasmesta hoitaa venttiilit kuntoon monen vuosikymmenen tuomalla kokemuksella.

Rengashotelli

Ei tilaa säilytellä ja siirrellä renkaita kotona? Rengashotelli on helppo ja vaivaton tapa säilyttää renkaat tallessa odottamassa seuraavaa renkaiden vaihtoa.

Tasapainoitus

Renkaiden tasapainotus on olennainen osa turvallista ja huoletonta ajoa. Kun tuot renkaasi tasapainotukseen ammattilaisten hoiviin, voit varmistua kerralla varmasta työjäljestä.