Rengasmesta hoitaa kuorma-auton renkaiden oikaisut vankalla kokemuksella. Liikkeemme kovan luokan ammattilaiset hoitavat rengastyöt Kurikassa, Tervajoella ja Ähtärissä.

Teemme kuorma-auton renkaiden oikaisun oman pinnoittamomme raspauskoneella Kurikassa ja hoidamme tottuneesti eri merkkien ja mallien rengastyöt.

Ja kun hakusessa on kuorma-auton renkaiden koko huolto, löydät siihen kaiken tarpeellisen Rengasmestasta. Hoidamme nimittäin myös kuorma-auton vannetyöt, pinnoituksen, tasapainotuksen ja muun tarvittavan huollon samalta luukulta. Meillä ei turhaan sanotakaan, että Rengasmesta tekee rengasalan mestarisuoritukset!

Näin kuorma-auton renkaiden oikaisu hoituu meillä

  1. Sovi aika etukäteen tai aja lähimmän Rengasmestan liikkeeseen
  2. Ammattilaisemme kartoittavat oikaisun tarpeen ja renkaan yleisen kunnon
  3. Hoidamme työn sovitusti pinnoittamomme raspauskoneella
  4. Oikaistu rengas on taas valmis ajoon!

Tervetuloa hoitamaan renkaat kerralla kuntoon! Liikkeidemme yhteystiedot ja hinnastot löydät verkkosivuiltamme.

Ota yhteyttä

Muut Rengaspalvelut

Vannetyöt

Rengasmesta hoitaa monenlaiset vannetyöt rautaisten ammattilaisten otteella! Kun siis koittaa aika renkaiden vannetöille, saat ne kerralla kuntoon liikkeissämme niin Kurikassa, Ähtärissä kuin Tervajoella.

Renkaanvaihto

Renkaiden vaihto käy nopeasti ja sujuvasti lähimmässä Rengasmestan liikkeessä. Teemme ripeästi rautaisten ammattilaisten työnä renkaiden kausivaihdon ja muut tarvittavat renkaanvaihdot Kurikassa, Ähtärissä ja Tervajoella. 

Kumitukset

Hakusessa ammattilaisten tekemä kumitus teollisuuden käyttämiin vetopyöriin? Rengasmesta kumittaa myös sen minkä ajattelit olevan mahdotonta!

Kumitamme Rengasmestan Kurikan toimipisteessä monenlaiset eri työkoneiden osat ja renkaat.

Pinnoitukset

Renkaiden ammattimainen pinnoitus parantaa renkaiden käyttöikää, suorituskykyä ja koko ajon turvallisuutta.

Paikkaukset

Rengasmesta paikkaa renkaat niin pienistä kuin isoista ajopeleistä! Olipa kyseessä henkilöauto, pakettiauto, metsäkone, pyöräkuormaaja tai iso maatalouden työkone, hoidamme renkaan eri kokoiset paikkaukset ripeästi kuntoon.

Kuorma-auton renkaiden oikaisu

Olipa kyseessä henkilöauto, pakettiauto, metsäkone, pyöräkuormaaja tai iso maatalouden työkone, hoidamme renkaan eri kokoiset paikkaukset ripeästi kuntoon.

Venttiilin vaihto

Venttiilin vaihto tulee kyseeseen esimerkiksi silloin, jos venttiili vuotaa, on mennyt jumiin tai haurastunut. Rengasmesta hoitaa venttiilit kuntoon monen vuosikymmenen tuomalla kokemuksella.

Rengashotelli

Ei tilaa säilytellä ja siirrellä renkaita kotona? Rengashotelli on helppo ja vaivaton tapa säilyttää renkaat tallessa odottamassa seuraavaa renkaiden vaihtoa.

Tasapainoitus

Renkaiden tasapainotus on olennainen osa turvallista ja huoletonta ajoa. Kun tuot renkaasi tasapainotukseen ammattilaisten hoiviin, voit varmistua kerralla varmasta työjäljestä.