Pakettiauton renkaat

Rengasmestasta löydät suorituskykyiset pakettiauton renkaat  monipuoliseen ajoon. Ajoitpa pakettiautolla raskaita kuormia päivittäin tai silloin tällöin vaikkapa muuttokuormia, kestävät renkaat tekevät ajosta turvallista.

Ota yhteyttä

Rengasmestan varaston pakettiauton renkaat eivät lopu kesken ja meiltä renkaita löytyy eri koossa, mallissa ja kantavuudessa. Rengasvarastomme onkin vahvasti arvaten Etelä-Pohjanmaan suurin.

Rengasmestarimme palvelevat Kurikassa, Ähtärissä ja Tervajoella. Samalla käynnillä huollamme kätevästi muut tarvittavat rengashuollot, kuten tasapainotukset, vannetyöt ja paikkaukset.

Rengasmestan pakettiauton renkaat – löydät meiltä esimerkiksi

  • Huippuhyvät Nokian Tyres, Michelinin ja Yokohama pakettiauton renkaat
  • laajan valikoiman pakettiauton renkaita myös muilta merkeiltä: Minerva, Summerstar, Pirelli…
  • pakettiauton talvi- ja kesärenkaat eri kantavuudella ja kuormituksella tarpeen mukaan
  • viillonkestävät ja polttoainetehokkaat pakettiautoon renkaat

Näin hankit uudet pakettiauton renkaat meiltä:

  1. Aja lähimpään Rengasmestan liikkeeseen (Kurikka, Ähtäri, Tervajoki) – et tarvitse ajanvarausta
  2. Kartoitamme yhdessä renkaiden tarpeet: millaisilla teillä ajat, millaisia kuormia pakettiauto kuljettaa, kuinka paljon ajat…
  3. Valitsemme yhdessä parhaimmat renkaat pakettiautoosi
  4. Tarvittaessa asennamme ja huollamme uudet renkaat alle saman tien
  5. Voit ajaa tyytyväisenä uusilla renkailla pois samana päivänä

Ja vielä helpommaksi homma käy, jos jätät pakettiauton kesä- ja talvirenkaat kauden mukaan rengashotelliimme säilöön. Renkaat odottavat kätevästi uutta vaihtoa suoraan liikkeessä!

Meiltä saat kesä- ja talvirenkaat monipuoliseen paketti- ja jakeluautoajoon

Huonolaatuiset pakettiauton renkaat kuluvat jo viikoissa raskaassa ajossa, jolloin renkaiden hankkiminen valuu täysin hukkaan. Kun siis tarkistat rengastilanteen yhdessä ammattilaisten kanssa, saat varmasti luotettavimman hinta-laatusuhteen renkaillesi. Hyvälaatuiset renkaat säästävät myös polttoainekuluissa alhaisen vierintävastuksen ansiosta.

Meiltä löydät räätälöidyt renkaat kestävään ja suorituskykyiseen paketti- ja jakeluautokäyttöön. Suomen olosuhteisiin suunnitellut laaturenkaat ovat erinomaiset pitkään ajoon, sään vaihteluihin ja painavienkin kuormien turvalliseen kuljetukseen. Esimerkiksi pakettiauton talvirenkaiden nastojen määrä, uritukset ja pintakuviointi vaikuttavat kaikki renkaan suorituskykyyn. 

Kun pakettiautolla ajaa ammattiajossa, nopeasti kertyvät kilometrit ja painavat kuormat rasittavat rengasta normaalia nopeammin. Kestävät ja laadukkaat renkaat tekevät ajosta turvallista ja tuovat mielenrauhaa pitkälläkin matkalla.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Täytä oheinen lomake tai soita numeroon +358 645 07900