Rengasmesta hoitaa monenlaiset vannetyöt rautaisten ammattilaisten otteella! Kun siis koittaa aika renkaiden vannetöille, saat ne kerralla kuntoon liikkeissämme niin Kurikassa, Tervajoella ja Ähtärissä.

Tekemiemme vannetöiden suuruus voi vaihdella noin 2,5” ainakin 42” -kokoisiin renkaisiin. 

Teemme vannetyöt muun muassa

  • henkilöautoihin
  • kuorma-autoihin
  • traktoreihin
  • teollisuusajoneuvoihin, eri kokoisiin maatalouden työkoneisiin
  • moottoripyöriin
  • pienkuormaajiin
  • mopoautoihin
  • erikoisuutena myös lukkovannetyöt

Ja tarvittaessa muihin ajoneuvoihin, eli käytännössä kaikkiin pyörillä liikkuviin menopeleihin (paitsi ei polkupyöriin)

Ota meihin yhteyttä

Rengasmesta hoitaa vannetyöt ja muut rengashuollot kerralla kuntoon

Rengasmesta vaihtaa, asentaa ja myy erikokoisia vanteita, ajoitpa sitten mieluummin pakettiautolla tai vaikkapa moottoripyörällä.

Meiltä voit hankkia Etelä-Pohjanmaan tiettävästi suurimman rengasvaraston renkaat ja niihin sopivat vanteet kerralla kuntoon. Meiltä saat autoosi sekä teräs- että alumiinivanteet sekä samalla markkinoiden suorituskykyisimmät rengasmerkit.

Vannetyö voi tulla kyseeseen vaikkapa vanteiden uusimisen tai renkaiden vaihdon yhteydessä. Tarkastamme vanteiden kunnon myös renkaiden huollon tai rengashotellin säilytyksen yhteydessä, jolloin vältyt vanteiden huollon yllätyksiltä.

Vannetyöt tehdään osana renkaiden kokonaishuoltoa: esimerkiksi renkaan tasapainotus kuuluu asiaan, kun rengas asennetaan vanteelle, ja hoidamme tarvittaessa samalla ruuvaukset.

Kaikki asennuksen ja vannetöiden hinnat voit tarkistaa suoraan verkkosivultamme.

Ota meihin yhteyttä

Muut Rengaspalvelut

Renkaanvaihto

Renkaiden vaihto käy nopeasti ja sujuvasti lähimmässä Rengasmestan liikkeessä. Teemme ripeästi rautaisten ammattilaisten työnä renkaiden kausivaihdon ja muut tarvittavat renkaanvaihdot Kurikassa, Tervajoella ja Ähtärissä. 

Tasapainoitus

Renkaiden tasapainotus on olennainen osa turvallista ja huoletonta ajoa. Kun tuot renkaasi tasapainotukseen ammattilaisten hoiviin, voit varmistua kerralla varmasta työjäljestä.

Kumitukset

Hakusessa ammattilaisten tekemä kumitus teollisuuden käyttämiin vetopyöriin? Rengasmesta kumittaa myös sen minkä ajattelit olevan mahdotonta!

Kumitamme Rengasmestan Kurikan toimipisteessä monenlaiset eri työkoneiden osat ja renkaat.

Pinnoitukset

Renkaiden ammattimainen pinnoitus parantaa renkaiden käyttöikää, suorituskykyä ja koko ajon turvallisuutta.

Paikkaukset

Rengasmesta paikkaa renkaat niin pienistä kuin isoista ajopeleistä! Olipa kyseessä henkilöauto, pakettiauto, metsäkone, pyöräkuormaaja tai iso maatalouden työkone, hoidamme renkaan eri kokoiset paikkaukset ripeästi kuntoon.

Kuorma-auton renkaiden oikaisu

Olipa kyseessä henkilöauto, pakettiauto, metsäkone, pyöräkuormaaja tai iso maatalouden työkone, hoidamme renkaan eri kokoiset paikkaukset ripeästi kuntoon.

Venttiilin vaihto

Venttiilin vaihto tulee kyseeseen esimerkiksi silloin, jos venttiili vuotaa, on mennyt jumiin tai haurastunut. Rengasmesta hoitaa venttiilit kuntoon monen vuosikymmenen tuomalla kokemuksella.

Rengashotelli

Ei tilaa säilytellä ja siirrellä renkaita kotona? Rengashotelli on helppo ja vaivaton tapa säilyttää renkaat tallessa odottamassa seuraavaa renkaiden vaihtoa.