MICHELIN PILOT SPORT 4

Urheilullinen Michelin Pilot Sport 4 -rengas on pitävä ja huikean suorituskykyinen kesärengas. Huippulaadukas rengas edustaa erinomaista kestävyyttä, nopeaa hallittavuutta ja pitoa märällä tien pinnalla. Mallin nopea ja täsmällinen ohjausvaste tukee renkaan sporttista suorituskykyä.

Michelin-renkaat ovat kiistatta maailman suorituskykyisimpiä ja turvallisimpia renkaita. Pilot Sport 4 -rengas on rengasosaamisen innovatiivisinta kärkeä, sillä rengas on kehitetty moottoriurheilun tunnetuimpien toimijoiden kanssa.  Jopa renkaan pintakuviointi pohjautuu Formulakisojen ja MM-rallien renkaiden parhaisiin yksilöihin!

Tule käymään liikkeessä
michelin-pilot-sport-4-tyre

Michelin Pilot Sport 4 – urheilullinen kesärengas turvalliseen ajoon

Michelin Pilot Sport 4 -rengas nielee kilometrit tasapainoisesti ja mukautuu välittömästi tien pinnan muutoksiin. Renkaan kehityksessä on käytetty Dynamic Response -teknologiaa, jossa aramidikuidulla ja nailonilla tuettu hybridivyö tekee ajovasteesta parhaiten mukautuvan. Mallin pintakuviointi on erinomainen turvalliseen ja pitävään ajoon: innovatiivisen pintakuvioinnin ansiosta renkaan kosketusala tien pintaan on maksimaalisen suuri. Näin ollen urheilullinen rengas sopii erinomaisesti päivittäiseen ja turvalliseen ajoon vaihtelevassakin säässä.

Pilot Sport -rengas vastaa hyvin Suomen sään asettamiin haasteisiin, sillä renkaan pito märällä pinnalla on niittänyt testimenestystä. Renkaan märkäpitoa ja jarrutustehoa tukee uudenlainen kumiseos, joka sisältää toiminnallisia elastomeerejä ja silicaa. Renkaan leveät ja syvät pitkittäisurat poistavat tehokkaasti vettä renkaan pinnasta, jolloin renkaan suorituskyky yllättävässä säässä säilyy.

Michelinin renkaiden taustalta löytyy usein vuosien rengasosaamisen kärkisuunnittelu, jonka ansiosta renkaat säilyttävät turvallisuutensa myös kuluneina. Näin ollen renkailla voidaan ajaa huoletta siihen saakka, kun lakisääteinen kulumispinta tulee vastaan. Michelin-renkaat ovatkin ratkaisu silloin, kun etsit huoletonta ja jopa vuosia kestävää ajokokemusta samoilla renkailla.

Laadukkaat renkaat ovat myös testatusti useita muita malleja kestävämmät ajossa. Kun siis hankit huippuluokan Michelin-renkaat, teet turvallisen, taloudellisen ja ympäristöä säästävän valinnan!

Katso yhteystiedot