Rengasmestan renkaiden paikkaus hoituu kätevästi ammattilaisten käsissä toimipaikoissamme Kurikassa,Tervajoella ja Ähtärissä.

Me Rengasmestassa paikkaamme käytännössä kaikki ajoneuvojen renkaat, jotka vain ovat paikattavissa. Eli olipa kyseessä kaksi- tai nelipyöräinen ajopeli tai renkaat nastoilla tai ilman, meillä voit luottaa renkaiden korjauksen ammattilaisten käsiin.

Hoidamme erikoisuutena myös vaativat paistokorjaukset maa- ja metsäkonerenkaisiin.

Korjaamme mahdollisuuksien mukaan kaiken kokoisia sisärenkaita. Sisärenkaisiin on mahdollista vaihtaa tarpeen mukaan myös uusi venttiili. 

Rengasalan mestarisuorituksemme niittävät mainetta myös Etelä-Pohjanmaan rajojen ulkopuolella: metsäkoneen renkaiden kylkikorjauksiin on meille tultu jopa 300 kilometrin päästä. Kuulostaa sen verran hyvältä, että voimme turvallisin mielin sanoa tekevämme rengasalan mestarisuoritukset.

Näin renkaiden paikkaukset hoituvat meillä

  1. Varaa aika lähimpään Rengasmestan tai tule suoraan paikan päälle paikattavan renkaan kanssa. Jos renkaalle ei ole kerta kaikkiaan enää tehtävissä mitään paikkauksen avulla, löydät uuden renkaan meidän Etelä-Pohjanmaan todennäköisesti suurimmasta rengasvarastosta.
  2. Kartoitamme renkaan paikkaustarpeen ja annamme hinta-arvion
  3. Suoritamme työn ammattilaisten varmalla kokemuksella
  4. Paikattu rengas on taas valmis ajoon!

Renkaaseen sattunut naula, ruuvi tai lasi ei tarkoita renkaan loppua, jos sen paikkaa oikeaoppisesti kuntoon. Huonosti paikattuna rengas voi puhjeta parin sadan metrin päästä uudelleen, mutta ammattityönä tehtynä paikkaus pidentää renkaan käyttöikää vielä vuosiksi eteenpäin. Kun siis tuot renkaan paikattavaksi ammattilaisten käsiin, saat renkaan kerralla kuntoon ja säästät renkaan vaihtokuluissa!

 

Ota yhteyttä

Muut Rengaspalvelut

Vannetyöt

Rengasmesta hoitaa monenlaiset vannetyöt rautaisten ammattilaisten otteella! Kun siis koittaa aika renkaiden vannetöille, saat ne kerralla kuntoon liikkeissämme niin Kurikassa, Tervajoella kuin Ähtärissä.

Renkaanvaihto

Renkaiden vaihto käy nopeasti ja sujuvasti lähimmässä Rengasmestan liikkeessä. Teemme ripeästi rautaisten ammattilaisten työnä renkaiden kausivaihdon ja muut tarvittavat renkaanvaihdot Kurikassa, Tervajoella ja Ähtärissä. 

Kumitukset

Hakusessa ammattilaisten tekemä kumitus teollisuuden käyttämiin vetopyöriin? Rengasmesta kumittaa myös sen minkä ajattelit olevan mahdotonta!

Kumitamme Rengasmestan Kurikan toimipisteessä monenlaiset eri työkoneiden osat ja renkaat.

Pinnoitukset

Renkaiden ammattimainen pinnoitus parantaa renkaiden käyttöikää, suorituskykyä ja koko ajon turvallisuutta.

Kuorma-auton renkaiden oikaisu

Olipa kyseessä henkilöauto, pakettiauto, metsäkone, pyöräkuormaaja tai iso maatalouden työkone, hoidamme renkaan eri kokoiset paikkaukset ripeästi kuntoon.

Tasapainoitus

Renkaiden tasapainotus on olennainen osa turvallista ja huoletonta ajoa. Kun tuot renkaasi tasapainotukseen ammattilaisten hoiviin, voit varmistua kerralla varmasta työjäljestä.

Venttiilin vaihto

Venttiilin vaihto tulee kyseeseen esimerkiksi silloin, jos venttiili vuotaa, on mennyt jumiin tai haurastunut. Rengasmesta hoitaa venttiilit kuntoon monen vuosikymmenen tuomalla kokemuksella.

Rengashotelli

Ei tilaa säilytellä ja siirrellä renkaita kotona? Rengashotelli on helppo ja vaivaton tapa säilyttää renkaat tallessa odottamassa seuraavaa renkaiden vaihtoa.