YOKOHAMA ICEGUARD IG65

Yokohaman IceGuard IG65 -rengas on erinomainen valinta turvalliseen ja suorituskykyiseen talviajoon. Rengasmalli yhdistää varman pidon ja laadukkaan suunnittelun osaksi tasapainoista ajokokemusta. Jos renkaan erinomainen käyttömukavuus, luotettavuus ja pitävyys Suomen talvisilla teillä kuulostavat hyvältä, Yokohaman IceGuard IG65 -rengas on autoosi oikea valinta.

Löydät japanilaista laatuosaamista edustavat Yokohama -renkaat ympäri Suomea täyden palvelun Point S -rengasliikkeistä. Kun etsit rengasalan rautaista palvelua ja parhaimpia renkaita, käänny siis lähimmän Point S -liikkeen puoleen.

Yokohama IceGuard IG65

  • jäisille teille kehitetty innovatiivinen nastamalli
  • pintakuviointi tukee vahvaa pitoa jäällä ja lumella
  • polttoainetta säästävä suunnittelu
  • Suomen olosuhteisiin sopivaksi testattu
Tule käymään liikkeessä
Yokohama IceGuard IG65 -nastarengas

Yokohama IceGuard IG65 -nastarengas on turvallinen valinta talven teille

Yokohaman IceGuard IC65 -nastarengas on luotettava rengasvalinta henkilö- ja pakettiautoihin sekä katumaastureihin, kun autoilulta etsitään tasapainotettua ja turvallista kokemusta. Rengas soveltuu erinomaisesti suorituskykyiseen ajoon niin jäisellä, lumisella kuin märällä tien pinnalla.

Renkaisiin on suunniteltu innovatiivinen uusi nastamalli, joka on kehitetty vastaamaan juuri pohjoisen ajo-olosuhteiden liukkaiden ja lumisten teiden haasteisiin. Esimerkiksi nastan kovametalliosan kiinnityksessä on käytetty erityistä teknologiaa ja kuviointia, joka takaa erinomaisen pidon jäisellä tiellä ajaessa. Nastojen määrä renkaassa riippuu luonnollisesti halutusta renkaan koosta, ja IceGuard IG65 -renkaassa nastojen määrä vaihtelee huikean 158 – 172 kappaleen välillä. Renkaiden rivitys on myös optimoitu takaamaan tasapainoista ajoa talviteillä.

Japanilainen huippuluokan rengasosaaminen näkyy myös IceGuard IG65-renkaan pintakuvioinnissa ja urituksessa. Renkaan ristikkäinen kuvointi, mutkittelevat uurteet ja leveät sivusuuntaiset uurrokset tukevat turvallista ja tasapainotettua ajoa.

 Renkaan materiaalit ja kulutuspinta ovat niin ikään optimoitu Suomen olosuhteisiin sopivaksi. Materiaalina renkaan piidioksidi-yhdiste parantaa kumin kestävyyttä, ja IceGuard IG65 -rengas onkin myös hyvin taloudellinen valinta laadukkaaseen talviajoon. Yokohama huomioi tuotekehityksessään myös polttoaineen kulutusta optimoinnin, jonka ansiosta voit säästää huomattavan määrän polttoainetta vuosittain.

Katso yhteystiedot

Yokohama IceGuard IG65 -rengas on testattu pohjoisen talveen sopivaksi

Pitkän historian Yokohama -renkaat edustavat japanilaisen rengasosaamisen kiistatonta kärkeä. Yokohaman renkaiden suosion taustalta löytyy pitkäjänteinen kehitys- ja testaustyö, joka tekee renkaista erinomaisia paikallisiin olosuhteisiin. Näin ollen voit varmistua siitä, että saat testattua ja taattua premium-rengaslaatua järkevään hintaan Yokohamalta.

Yokohaman kaikki renkaat testataan niissä olosuhteissa, joihin ne on tarkoitettu käytettäviksi. Yritys on perustanut eri mantereille omat tuotekehityslaitokset ja testiradat, jotka vastaavat paikallisia olosuhteita. Yokohaman IceGuard IG 65 -renkaiden tavoin Suomen talven olosuhteisiin sopivat renkaat koeajetaan omalla talvitestiradalla.

Puolueettomisssa talviajoa simuloivissa testeissä Yokohaman IceGuard IG65 -rengas on menestynyt kokonaissuorituskyvyltään erinomaisesti. Esimerkiksi auton kiihdytys, jarrutus ja renkaiden suorituskyky on testattu jäällä, lumella ja märällä asvaltilla. IceGuard IC65 -rengas on niittänyt kiitettävät kokonaispisteet ja saanut kiitosta etenkin lyhyestä jarrutusajasta haastavalla talvitiellä.

Tule käymään liikkeessä