Yokohama BluEarth AE50

Yokohama BluEarth AE50 on takuuvarma henkilöauton kesärengas, jonka ajomukavuus muodostuu erinomaisesta pidosta ja normaalia hiljaisemmasta äänenvoimakkuudesta. Kilometrit taittuvat huolettomasti, kun alla ovat suorituskykyiset ja kulutusta hyvin kestävät premium -renkaat! BluEarth AE50 -malli on erinomainen rengas ajoon, johon etsit tasapainotettua ja polttoainetta säästävää ajokokemusta.

Yokohama -renkaat kertovat suvereenia tarinaa japanilaisesta rengasosaamisesta, jossa tekninen suunnittelu ja ajon huolettomuus kohtaavat. Kun haluat renkailtasi huippusuorituksia kohtuuhintaan, asioi lähimmässä Point S -ketjussa, sillä valikoimastamme löydät laadukkaat Yokohama -renkaat eri ominaisuuksilla.

Koko Suomen laajuudella palveleva rengasammattilaisten liikkeiden verkosto tarjoaa parhaimmat ratkaisut rengashuoliisi.

Yokohama BluEarth AE50

  • erinomainen suorituskyky myös märällä pinnalla
  • innovatiivinen pintakuviointi tukee tasaista ajokokemusta
  • renkaan äänenvoimakkuus on normaalia hiljaisempi
Tule käymään liikkeessä
Yokohama BluEarth AE50

Yokohama BluEarth AE50 -kesärengas tarjoaa kovaa suorituskykyä turvalliseen ajoon

Yokohama BluEarth AE50 hyödyntää teknisiä innovaatiota takaamaan renkaan parhaimpia ajo-ominaisuuksia. Tämä kesärengas on erinomainen valinta Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin, sillä sen suunnittelussa on panostettu erinomaiseen pitoon, joka takaa turvallisen ajon sekä kuivalla että märällä tien pinnalla.

BluEarth AE50 -renkaiden epäsymmetrinen pintakuviointi on tehty vahvistamaan pitävää ja tasapainoista ajoa. Pintakuvioinnin eri malliset uritukset tasaavat ajoa epätasaisella tiellä ja tukevat tehokkaasti jarrutuksia märällä pinnalla. Näin ollen rengas toimii edukseen silloin, kun etsit ajettavuudeltaan vaivatonta rengasta keväästä syksyyn.

Yokohama BluEarth AE50 -rengas tekee ajokokemuksesta mukavamman myös äänenvoimakkuuden suhteen. Renkaiden suunnittelun teknologia on hiottu huippuunsa tässä rengasmallissa, jossa renkaiden aiheuttama äänenvoimakkuus on muun muassa EU Label -testien mukaan tavanomaiseen verrattuna matala. Äänenvoimakkuuden hillinnässä on hyödynnetty Yokohaman omaa teknologiaa, jossa renkaan mallia ja pintakuviointia on parannettu kestävämmäksi. Tästä syystä rengas ei kulu epätasaisesti, jolloin koko suorituskyky pysyy tasaisena ja hiljaisempana läpi kilometrien.

Puolueettomat testit puhuvat myös puolestaan tämän kesärenkaan suorituskyvystä. Etenkin renkaan tasapainotettu ajokokemus, polttoaineen säästökyky ja kokonaisuutena paras hinta-laatusuhde ovat niittäneet vertailujen kärkisijoja. Yokohaman renkaat käyvät tunnetusti mittavat testit ennen markkinoille laskua, sillä renkaita koeajetaan eri mantereille perustetuilla testiradoilla jo suunnitteluvaiheessa. Näin ollen Yokohama pystyy parhaalla tavalla valmistamaan renkaita, jotka vastaavat Suomen teiden erityispiirteitä.

Katso yhteystiedot

BluEarth AE50 on varma valinta taloudelliseen ja kestävään ajokokemukseen

 BluEarth AE50 -rengas on tunnettu energiatehokkuudestaan, sillä koko renkaan valmistus on suunnattu tukemaan taloudellista ja polttoainetta säästävää ajotapaa. Rengasmallissa on alhainen vierinvastus, joka osaltaan tukee sujuvaa ja polttoaineen kulutusta säästävää ajoa. Myös renkaan pinnan tiheä kolokuviointi vähentää renkaan ilmanvastusta, jolloin polttoainetehokkuus pääsee huippuunsa.

Renkaan materiaalina on käytetty Yokohaman omaa sekoitusta, joka osaltaan parantaa myös renkaan käsiteltävyyttä, polttoainetehokkuutta ja säänkestävyyttä. Yokohama BluEarth AE50 -yhdistelmä sisältää NANO -yhdistelmän polymeeria, silicaa ja appelsiiniöljyä, jotka tukevat renkaan pitkäkestoista ja ympäristöä säästävää suoritusta.

 Yokohaman ympäristöohjelmat ovat niin ikään kunnianhimoisia, ja yritys johtaa tietä rengasvalmistajien ympäristötavoitteissa, kuten kierrätyksessä ja CO2-päästöjen hallinnassa. Joten kun hankit Yokohaman renkaat, saat samaan pakettiin myös ympäristöä säästävän valinnan.

Tule käymään liikkeessä