AT-maastorengas katumaastureihin, crossovereihin ja kevytkuorma-autoihin

Uusi Nokian Tyres Outpost™ AT tarjoaa ylivoimaista pitoa kaikissa olosuhteissa, pitkän käyttöiän sekä äärimmäistä kestävyyttä ja suojaa pistoja vastaan, jotta autoilijat voivat suunnata kohti uusia maastoja, uutta lujuutta ja uusia matkoja. Outpost AT on katumaastureihin, crossovereihin ja kevytkuorma-autoihin sopiva kesärengas, joka tarjoaa turvalliset ajo-ominaisuudet ja pitkän käyttöiän sekä teillä että maastossa. Pistonkestävyyden takaava Aramid Shield™ -teknologia ja muut Outpost AT:n ominaisuudet on suunniteltu tekemään työstä tuottavaa ja vapaa-ajasta rajoituksetonta myös haastavimmilla alustoilla.

  • SUUNTAA UUSIIN MAASTOIHIN – ERINOMAISTA PITOA KAIKILLA ALUSTOILLA
  • SUUNTAA UUTEEN LUJUUTEEN – ARAMID SHIELD TUO ÄÄRIMMÄISTÄ KESTÄVYYTTÄ
  • SUUNTAA UUSILLE MATKOILLE – ENTISTÄ PIDEMPI KÄYTTÖIKÄ
Virallisesti hyväksytty talvikäyttöönVirallisesti hyväksytty talvikäyttöön
 
Tule käymään liikkeessä

Suuntaa uuteen lujuuteen

Nokian Tyres Outpost AT:n tekniset ominaisuudet suojaavat autoilijaa kaikkein haastavimmissa ympäristöissä. Aramid Shield™ -teknologia takaa renkaan äärimmäisen kestävyyden ja pistonkeston. Luotiliiveissä ja avaruusteollisuudessa käytettävä aramid-kuitu suojaa renkaan kulutuspintaa ja sivupintoja. Pistonkestävää aramid-kuitia on kulutuspinnan alla ja sivupinnoissa, minkä ansiosta renkaat kestävät äärimmäisen hyvin vaativaa maastoa ja huonokuntoisia teitä.

Gravel Guard -rakenne parantaa Nokian Tyres Outpost AT:n pistonkestävyyttä. Kulutuspinnan vahvistettu vyörakenne mahdollistaa mukavan ajon ja luotettavan menon myös kivisillä ja uraisilla teillä.

Summit Sidewalls. Sivupinnan yläosan ulokkeet ja olkapääalueen lovet muodostavat kokonaisuuden, joka takaa jämäkän sivuttaispidon pehmeillä alustoilla ja tuo renkaalle rouheutta.

 

Tule käymään liikkeessä