Nastarengas

Nokian Tyres Hakkapeliitta 9

Nokian Tyres Hakkapeliitta 9 tarjoaa testattua talviturvallisuutta pohjoisen ääriolosuhteisiin! Patentoitu tuplanastoitus, pitoa maksimoiva pintakuviointi ja tuoteperheensä alhaisin renkaan äänenvoimakkuus hiovat ajokokemuksesi huippuunsa. Ei siis ihme, että suorituskyky on niittänyt mainetta useissa rengastesteissä (mm. Tuulilasi).

Nokian Tyres Hakkapeliitta 9 -renkaan voit hankkia lähimmästä Rengasmesta -liikkeestäsi. Saat saman katon alta renkaiden vaihdon ohella kaikki tarvittavat rengashuollot, jotta matkasi voi jälleen jatkua huolettomasti. Voit hankkia meiltä renkaat myös joustavasti rahoituksella.

Tule käymään liikkeessä

Nokian Tyres Hakkapeliitta 9 – äärimmäistä pitoa Suomen talveen

  • Patentoitu tuplanastoitus: maksimipitoa niin pitkittäis- kuin sivuttaissuunnassa
  • Eco Stud 9 -nastoitus on optimoitu pohjoisen talven jäiselle ja lumiselle alustalle
  • Deep Snow Grooves -pintakuviointi parantaa käsiteltävyyttä lumen määrän kasvaessa
  • Nokian Renkaat -tuoteperheen nastarenkaiden alhaisin äänenvoimakkuus ja polttoaineenkulutus
  • Saatavilla sekä henkilöautoon että SUV-renkaana, sopii erinomaisesti myös sähkö- ja hybridiautoon

     

Nokian Tyres Hakkapeliitta 9 – maailman ensimmäinen tuplanastakonsepti 

Nokian Tyres Hakkapeliitta 9 vastaa pohjoisen talviajon haasteisiin äärimmäisen tarkalla pidolla ja tasapainoisuudella. Maailman ensimmäinen tuplanastakonsepti varmistaa turvallisuuttasi jarrutuksissa, suorituskykyä kiihdytyksissä ja varmuutta nopeissa ohjausliikkeissä.

Erilaisten nastojen sijainti renkaan keski- ja olkapääalueilla tarjoaa paranneltua pitoa talviajoon. Erinomaisen pitkittäispidon ohella on panostettu maksimaaliseen sivuttaispitoon, mikä turvallistaa ajoa etenkin nopeissa käännöksissä ja liukkaalla pinnalla.

Pintakuvioinnin keskialueella sijaitsevat Snow Grip Booster -leikkaukset puolestaan tehostavat pitoa lumisella pinnalla. Ja kun lumimäärä käy syvemmäksi, Deep Snow Grooves -leikkaukset parantavat renkaan käsiteltävyyttä.

Patentoidun Eco Stud 9 -konseptin nastat jaottelevat nastan kosketuspinnan suuremmalle alueelle, minkä ansiosta ajotuntuma on tasapainoinen myös epätasaisella alustalla. Myös renkaan rakenne tukee miellyttävää ajoa: High Tensile Steel -suunnittelu mukautuu välittömästi nopeisiin ohjausliikkeisiin esimerkiksi väistötilanteissa ja jarrutuksissa.

Nokian Tyres Hakkapeliitta 9 – vakaa, tasapainoinen ja taloudellinen ajokokemus kilometristä toiseen

Nokian Tyres Hakkapeliitta 9 tarjoaa kovan pidon ohella kestävyyttä, suorituskykyä ja tasaista ajokokemusta läpi kilometrien.

Talviajoon kehitetty Green Elasto Proof -biomateriaali mukautuu tienpinnan ja lämpötilan muutoksiin, jolloin renkaan käyttöikä paranee entisestään. Ympäristöystävällisen kulutuspinnan viillon- ja pistonkestävyys ovat myös erinomaista luokkaa, minkä ansiosta voit taittaa kilometrit entistä huolettomammin.

Renkaan polttoaineenkulutus on myös Nokian Renkaiden nastarenkaiden alhaisinta tasoa. Optimoitu pintakuviointi ja alhainen vierinvastus takaavat sen, että polttoaineen käyttö on mahdollisimman taloudellista myös pitkillä ajomatkoilla.

Ajokokemuksesi kruunaa se, että Nokian Tyres Hakkapeliitta 9 -rengas on myös koko tuoteperheen nastarenkaista äänenvoimakkuudeltaan hiljaisin! Renkaan Clinch-erikoiskumisekoitus auttaa vähentämään renkaan äänitasoa, sillä se minimoi vanteeseen (ja sitä kautta auton sisäosiin) kulkeutuvaa värähtelyä.

Katso yhteystiedot