Nastarengas

Nokian Tyres Hakkapeliitta 8

Nokian Tyres Hakkapeliitta 8 on talvirengas, joka ei lumisesta, märästä tai jäisestä tien pinnasta säikähdä. Kun etsit ylivoimaista pitoa, nopeaa reagointikykyä ja huippuluokan kulutuskestävyyttä, Nokian Hakkapeliitta 8 täyttää toiveesi.

Nokian Tyres Hakkapeliitta 8 -rengas yhdistää uuden sukupolven innovaatiot maailman pohjoisimman rengasvalmistajan kokemukseen. Tuloksena on ankariin olosuhteisiin sopiva nastarengas, joka niittää testimenestystä ympäri maailmaa. Testivoittajarengas tarjoaa talviturvallista ajokokemusta, jossa mukavuudesta ei tarvitse tinkiä.

Pohjoisen talven olosuhteisiin kehitetty rengas lunastaa lupauksensa vaihtelevassa säässä ja ääriolosuhteissa. Tehostetun pidon nastat, hiljaisempi äänenvoimakkuus ja nopea kiihtyvyys tarjoavat tasapainoista ajoa kilometri toisensa jälkeen.

Nokian Tyres Hakkapeliitta 8 on esimerkki huippuluokan renkaasta, jonka voit hankkia nyt lähimmästä  Rengasmesta-liikkeestäsi fiksuun hintaan.

Premium-luokan rengas kestää kulutusta tavanomaista pidempään, jolloin se on myös taloudellinen valinta. Nokian Hakkapeliitta 8 tuo sinulle ja perheellesi kestävää ajoturvallisuutta!

Tule käymään liikkeessä

Nokian Tyres Hakkapeliitta 8 -nastarengas

  • Nokian Eco Stud -nastakonsepti tarjoaa tehostetun pidon ja pehmeän nastakosketuksen
  • Erinomainen jarrutusteho lumella – renkaan Brake Booster -jarrutehostin tuo turvallisuutta talviajoon
  • Nopea ohjausvaste – rengas kiihdyttää nopeasti ja reagoi herkästi yllättäviin ohjausliikkeisiin
  • Kulumis- ja talvikulumisvaroitin kertovat, milloin rengas on aika uusia
  • Alhaisempi vierintävastus säästää polttoainetta
  • Uuden sukupolven kumiseos tekee renkaasta kestävän, märkäpidoltaan erinomaisen ja sääolosuhteisiin mukautuvan
  • Valmistuksessa käytetty vain puhdistettuja öljyjä myrkyllisten kemikaalien sijaan

Nokian Tyres Hakkapeliitta 8 – ylivoimainen pito Suomen talven olosuhteisiin

Nokian Tyres Hakkapeliitta 8 pureutuu talven tienpintoihin nastakonseptilla, joka on samaan aikaan pitävä että pehmeä ajokosketukseltaan. Eco Stud -nastakonsepti ja uudenlainen nastajaottelu tukevat renkaan nopeaa jarrutus- ja kiihdytyspitoa sekä tasapainoista ajokokemusta.

Patentoitu Eco Stud- nastatyyny vaimentaa tiekosketusta ja täten parantaa tasaista ajokokemusta. Nastajaottelu on tietokoneoptimoitu tasaisesti pitkin rengasta, mikä takaa parhaan pidon talviolosuhteissa. Aiempaan Hakkapeliitta 7 -renkaaseen verrattuna nastojen määrää on kasvatettu myös 50%.

Renkaan pito ja vakaus jäisellä pinnalla kerää niin ikään kiitosta. Eikä ihme, sillä nastakonsepti takaa erinomaisen pituus- ja sivusuuntaisen jääpidon. Koska nastojen tuntuma tienpintaan on optimoitu, renkaan ajoääni on normaalia hiljaisempi. Näin ollen voit nauttia huolettomasta ajotuntumasta myös satojen kilometrien matkoilla!

Hakkapeliitta 8 ei anna talven yllättää myöskään nopeissa jarrutuksissa. Renkaan pinnan kuviopaloissa oleva sahalaitainen jarrutustehostin lisää kosketuspinta-alaa tiehen, mikä parantaa renkaan jarrutustehoa talven teillä. Renkaan jarrutusteho 50 km/h nopeudesta onkin voittanut testejä 40,3 m jarrutusmatkalla.

Niin ikään renkaan 3D -muotoillut pintakuviolamellit  tukevoittavat rakennetta ja parantavat ajotuntumaa. Näin ollen renkaan pito nopeissa väistöissä ja jarrutuksissa on huippuluokkaa.

Katso yhteystiedot