NOKIAN Tyres HAKKA GREEN 3

Suomen vaihteleviin keleihin suunnattu Nokian Tyres Hakka Green 3 -kesärengas yhdistää taitavasti märän kelin turvallisuuden ja kepeän rullaamisen. Turvallinen ja tasapainoinen meno sadesäässä sekä säästöt polttoainekuluissa lisäävät ajokilometrien nautinnollisuutta.

Nokian Tyres Hakka Green 3 yhdistää kaikki ne ominaisuudet, mitä Suomen säässä ajaminen vaatii ollakseen turvallista ja mielekästä. Tämä rengas tarjoaa huoletonta ajokokemusta ei vain auringonpaisteeseen, mutta myös harmaisiin sadepäiviin ja rankkasateen kastelemalle asfaltille.

Pienempiin ja keskikokoisiin henkilöautoihin suunnatun Nokian Tyres Hakka Green 3:n valikoimaan kuuluu kattavasti kokoja hybrideihin ja sähköautoihin.

 

Tule käymään liikkeessä

Nokian Tyres Hakka Green 3 – ympäristötietoista teknologiaa ja maksimoitua märkäpitoa 

Kilometrit taittuvat sateellakin huolettomasti, sillä renkaan innovatiivinen muotoilu ehkäisee vesiliirtoa tehokkaasti. Nokian Tyres Coanda -teknologia varmistaa, että vesi ohjautuu pois renkaan kulutuspinnasta, jolloin ote tiehen pysyy varmana. Lisäksi kulumispinnassa oleva vesiliirtovaroitin kertoo, milloin rengas on kulunut sen verran, että vesiliirron riski kasvaa.

Nokian Tyres Hakka Green 3 -malli on myös uusin taidonnäyte Green Sense -konseptista, joka on vahva yhdistelmä pitoa, kulutuksenkestoa ja innovatiivista, ympäristöä säästävää muotoilua.

Epäsymmetrinen Triple Zone-muotoilun ansiosta rengas reagoi nopeasti ohjausliikkeisiin ja tarjoaa samalla tehostettua pitoa säässä kuin säässä. Renkaan materiaalina on käytetty entistä ympäristöystävällisempää Hakka Green Hybrid-kumiseosta, johon on lisätty biopohjaista hartsia tehostamaan märkäpitoa.

Lisäksi alhainen vierintävastus tekee renkaasta kevyesti rullaavan, mutta myös polttoainetta säästävän.

Myös renkaan ympäristöystävällisyyteen on panostettu uusimman teknologian avulla, jonka ansiosta polttoainetta kuluu vähemmän, samalla kun renkaiden kulutuksenkesto on maksimaalista. Tämän ansiosta renkaita ei tarvitse vaihtaa niin usein, mikä tekee hankinnasta pitkäkestoisen ja vihreämmän!

Tehostettu kulutuksenkesto tarkoittaa, että voit ajaa jopa yhden kesäkauden tai 10 000 ajokilometriä lisää. Minne suuntaisit, jos saisit 10 000 kilometriä lisää ajoaikaa yksille renkaille?

 

Nokian Tyres Hakka Green 3 -kesärengas

  • Ympäristöystävällisempää teknologiaa hyödyntävä premium-luokan rengas
  • Henkilöautoihin, hybrideihin ja sähköautoihin monessa eri koossa
  • Keskimäärin 35% edeltäjäänsä parempi kulutuksenkestävyys – ajokilometrejä jopa 10 000 km lisää
  • Polttoainetta säästävä ja kevyesti rullaava muotoilu
  • Green Sense-teknologia maksimoi kulutuksenkeston ja märkäpidon
  • Green Hybrid -kumiseos ja biopohjainen hartsi edustavat uutta ympäristöystävällisempää rengasteknologiaa
Katso yhteystiedot