NOKIAN Tyres HAKKA BLUE 2

Nokian Tyres Hakka Blue 2 on Suomen olosuhteisiin kehitetty tasapainoinen ja erittäin pitävä kesärengas henkilöautoon tai katumaasturiin. Erinomainen märkäpito, tasapainoinen ajotuntuma ja normaalia hiljaisempi renkaan ääni – tällä renkaalla ajo on huoletonta!

Nokian Renkaat tunnetaan pohjoisen ajoon sopivista huippusuorituksista. Nokian Tyres Hakka Blue 2 onkin erinomainen esimerkki renkaasta, joka on räätälöity ja testattu Suomen vaihtelevien säiden ja karkeiden asvalttiteiden mukaiseksi.

Laadukkaan renkaan kestävyys on erinomaista luokkaa, ja matkanteko pysyy tasapainoisena ja huolettomana koko renkaan elinkaaren ajan. Näin ollen Nokian Tyres Hakka Blue 2 -rengas on myös taloudellinen valinta, sillä premium-rengas kestää monia muita malleja paremmin ajokilometrejä.

Tule käymään liikkeessä

Nokian Hakka Blue 2 -rengas on erinomainen valinta pitävään ja tasapainoiseen ajoon

 
Hakka Blue 2 -rengas on niittänyt testivoittoja puoleettomissa rengasteissä. Etenkin märän tien pito, varmaa hallittavuus ja kokonaisvaltaisen tasapainoinen ajosuoritus ovat saaneet kiitosta vertailuissa. 
 
Nokian Hakka Blue 2 -renkaan taustalla oleva huipputeknologia tekeekin matkanteosta miellyttävää ja tasapainoista joka säässä. Rengas on suunniteltu Dry Touch 2-konseptin mukaan, joka ehkäisee vesiliirtoa ja tekee renkaasta varman märällä alustalla. Hakka Blue 2 -renkaassa on uniikki lamellimuotoilu, joka varmistaa märkäpitoa myös kulunessa renkaassa. Kulutuspinnan rakenne ja innovatiivinen Coanda-teknologia tehostaa veden poistumista renkaasta poikittaisuran kautta. Myös renkaan oma Blue Hybrid -kumisekoitus vahvistaa märkäpitoa, sillä se mukautuu lämpötilan muutoksiin. 
 
Renkaassa on käytetty vain puhdistettuja öljyjä, joista mäntyöljy toimii renkaan lämpötilan alentajana. Pienempi lämmönkehitys ja alhaisempi vierintävastus tukevat myös polttoaineen säästöä jokaisen kilometrin kohdalla. Hakka Blue 2 on siis sekä kestävä että ympäristöä säästävä valinta! 
 
Matkanteon huolettomuutta lisää myös renkaan äänenvoimakkuutta hiljentävä teknologia. Silent Groove Design -muotoilu renkaiden kulutuspinnassa ja innovatiivinen kolotus vähentäntävät renkaan aiheuttamaa ääntä. Muotoilun ansiosta myös renkaan ilmanvastus on vähäisempää, mikä puolestaan tekee renkaasta entistä kovempaa kulutusta kestävämmän. 

Nokian Hakka Blue 2 -kesärengas

  • Huippuluokan pito märällä tiellä Dry touch -suunnittelun ansiosta
  • Muotoilu torjuu vesiliirtoa
  • Tasapainoinen rengas pitkässäkin ajossa
  • Hiljaisempi renkaan äänenvoimakkuus
  • Kumisekoitus optimoi polttoaineen säästöä
  • Myös SUV-rengas saatavilla
Katso yhteystiedot