NOKIAN TYRES HAKKA BLACK 2

Nokian Tyres Hakka Black 2 -kesärengas tarjoaa urheilullista suorituskykyä vauhdikkaaseen ajoon! Pohjoisen ajon olosuhteisiin räätälöity rengas takaa vakaan ajotuntuman myös ääritilanteissa ajaessa.

Renkaan teknologia on kehitetty etenkin nopeiden kaistanvaihtojen ja uraisten teiden aiheuttamiin ajon haasteisiin.

Maailman pohjoisimman rengasvalmistajan innovaatiot kehitetään ääriolosuhteiden ajon olosuhteisiin. Nokian Tyres Hakka Black 2 vastaa huolettoman ajon vaatimuksiin erinomaisella pidolla, joka ei kavahda suuria nopeusmittarin lukemia. Sporttinen rengas pitää erinomaisesti märällä tien pinnalla ja ajokokemus pysyy vakaana kilometristä toiseen.

Tule käymään liikkeessä
nokia-hakka-black

Hakka Tyres Black 2- urheilullista suorituskykyä haastaviin olosuhteisiin

Uudenlaisen Dynamic Grip -suunnittelun ansiosta renkaan kosketusala tien pintaan on laaja ja täsmällinen jokaisessa ajotilanteessa. Näin ollen rengas vastaa nopeasti ohjausliikkeisiin, sopeutuu välittömästi epätasaisella tiellä ajoon ja säilyttää erinomaisen pitonsa tiellä kuin tiellä. Renkaan kumiseos, pintamalli ja koko monikerrosrakenne ovat suunniteltu vastaamaan haastavien sääolosuhteiden ajoon.

Puolueettomissa rengastesteissä Nokian Tyres Hakka Black 2 niittää kiitosta kokonaissuorituskyvystään, pidostaan ja hallittavuudestaan vaikeissa olosuhteissa. Myös renkaan aiheuttama äänenvoimakkuus on testatusti monia muita malleja hiljaisempi, jolloin ajomukavuus pysyy korkeana pitkiäkin matkoja ajaessa.

Renkaan alhainen vierintävastus edesauttaa puolestaan taloudellista ajoa, jolloin ajossa säästyy myös polttoainetta. Renkaan materiaaleissa on niin ikään ajateltu ympäristöä, sillä vaarallisten kemikaalien sijasta renkaissa on käytetty vain puhdistettuja öljyjä.

Hakka Black 2 -renkaiden innovaatiot eivät lopu tarkkaan testaukseen, sillä koko renkaan suunnittelu tähtää erinomaiseen suoritukseen. Renkaiden Hydro Canyon-uritus antaa kovan vastuksen vesiliirtoon joutumiselle, sillä syvät ja tietokoneella optimoidut urat ohjaavat veden tehokkaasti pois renkaan ja tien välistä.

Renkaiden innovatiivinen kolomuotoilu puolestaan vähentää renkaasta syntyvää ääntä ja ilmanvastusta. Muotoilu vähentää myös renkaan kulumista, jota voit seurata kätevästi renkaan keskirivan kulumisvaroittimen kautta. Märkäpitoa voi tarkkailla niin ikään renkaan kulutuspinnan vesiliirtovaroittimesta, joka reagoi urasyvyyden vähenemiseen.

Nokian Renkaiden erinomainen laatu tunnetaan maailmalla ja Hakka Black 2 on kokonaisuutena erinomaisen taloudellinen valinta. Vertaansa vailla oleva kulutuskestävyys takaa pitkäaikaisen pidon ja turvalliset ajokilometrit aina renkaan lakisääteiseen kulumiseen saakka.

Nokian Hakka Black 2 -kesärengas

  • Urheilullinen kesärengas vaativaan ajoon
  • Saatavilla myös SUV-renkaana
  • Nopea reagointikyky kaistanvaihdoissa ja uraisella tiellä
  • Normaalia hiljaisempi äänenvoimakkuus
  • Erinomainen pito märällä ja kuivalla tienpinnalla
Katso yhteystiedot