Mopoauton renkaat

Rengasmestasta löydät suorituskykyiset ja turvalliset mopoauton renkaat talvi- ja kesäajoon eri valmistajilta.

Rengasmestan rengasvarasto on hyvin todennäköisesti Etelä-Pohjanmaan suurin, joten meiltä saat varmasti sopivan kokoiset renkaat mopoautoon. Kysy paikan päällä lisää ajankohtaisesta rengastilanteesta!

Samalla käynnillä hoidamme kaikki tarvittavat rengastyöt, kuten mopoauton renkaiden ilmanpaineen tarkistuksen, tasapainotukset ja huollot.

Näin hankit meiltä mopoauton renkaat ja vanteet

  1. Tule paikan päälle lähimpään Rengasmestaan (Kurikka, Ähtäri, Tervajoki), et tarvitse ajanvarausta
  2. Katsomme yhdessä millaiset renkaat ovat sopivimmat. Meiltä saat uudet mopoauton renkaat ja vanteet varastotilanteen mukaan.
  3. Asennamme renkaat tarpeen mukaan saman tien
  4. Ja mopoauton renkaat ovat huolletut ja turvalliset saman tien käyttöön!

Mopoauton renkaiden vaihto määräytyy käytön ja vuodenaikojen mukaan

Mopoauton renkaan urasyvyys on lakisääteisesti vähintään 1,00 mm sekä kesä- että talvirenkaissa, ja urasyvyyden minimi määrää myös renkaan vaihdon ajan. Lisäksi mopoauton renkaiden kuluminen ja ikääntyminen heikentävät renkaiden suorituskykyä ja pitoa, jolloin renkaanvaihto on tärkeää turvallisen ajon takaamiseksi. Myös mopoauton renkaiden ilmanpaine kannattaa tarkistuttaa säännöllisesti, jotta renkaat ovat mahdollisimman suorituskykyiset.

Meiltä saat myös mopoauton nastarenkaat talveksi, jolloin lumi, jää ja liukas tienpinta tekevät ajosta haastavampaa. Laadukkaat mopoauton nastarenkaat toimivat erinomaisesti myös väistöliikkeissä.

Hanki mopoauton renkaat Rengasmestan ammattilaisilta ja voit keskittyä rauhassa itse ajoon!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Täytä oheinen lomake tai soita numeroon +358 645 07900