Kuorma-auton renkaiden pinnoitus

Pinnoitetut kuorma-auton renkaat ovat fiksu valinta kun renkaiden käyttöikä ja kestävyys halutaan maksimoida. Ammattilaisten tekemä pinnoitus parantaa renkaiden järkevää elinkaarta, ja Suomessa kaikki kuorma-auton renkaat pinnoitetaan keskimäärin kaksi kertaa.

Rengasmestan omassa Kurikan pinnoittamossa hoidamme pinnoitukset erittäin monipuolisesti eri kuorma-autojen renkaisiin – käytännössä pinnoitamme kaikkea paitsi etuakselin renkaita.

Ennen pinnoitusta selvitämme mm.

  • rungon kunnon – mahdolliset vauriot, kulumat ja laatuvaatimukset
  • ajokilometrit, kuorma-auton käyttötarkoituksen
  • olosuhteet joissa renkailla tullaan ajamaan

Pinnoitamme renkaat Suomen olosuhteisiin sopivalla Nokian Noktop-pinnoitteella

Käytämme  Nokian Noktop-pinnoitetta, jolla pinnoitamme lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin tulevia kuorma-auton renkaita. Ajoitpa kuorma-autoa maataloustöissä, ammattiajossa moottoriteillä tai vaikkapa jakelukuljetuksia, meiltä saat räätälöidyt pinnoitukset renkaillesi!

Normaalisti kuorma-auton renkaiden pinnoitus tehdään keskimäärin 1-2 kertaa.  Pinnoituksen tekeminen riippuu paljon esimerkiksi rungon kunnosta ja renkaiden ajokilometreistä, joten selvitämme jokaisen pinnoitustarpeen erikseen.

Noktop -pinnoite on testattu vastaamaan Suomen teiden kuntoa, sään rasitteita ja eri kuljetustyylejä. Pinnoitusmateriaalin kotimainen vetopinta on talvipidoltaan huippuluokkaa.

Pinnoitetut kuorma-auton renkaat säästävät selvää rahaa

Kovalla kulutuksella olevien renkaiden pinnoitus on kokonaisuudessaan järkevä valinta, sillä pinnoitus säästää rengaskuluissa huomattavasti. Uusien renkaiden hankkiminen maksaa satoja euroja enemmän kuin renkaiden pinnoitus, ja lisäksi pinnoitetuilla renkailla ajaminen säästää ympäristöä.

Kun puhutaan tuhansien kilometrien ajosta, pinnoitettuun laaturenkaaseen satsaaminen maksaa itsensä nopeasti takaisin. Pinnoitettunakin laaturenkaan tukevuus ja suorituskyky on parempaa tasoa kuin huonolaatuisten uusien renkaiden.

Kun etsit parasta suorituskykyä kuorma-auton renkaillesi, hanki pinnoitetut renkaat Rengasmestalta!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Täytä oheinen lomake tai soita numeroon +358 645 07900