Rengasmesta Vasa

Ring: 044 709 98 02

Kontaktinformation

Om oss

Rengasmesta har en lång erfarenhet i branschen. Den nuvarande ägaren Arto Haavisto köpte butiken av sin far Markku Haavisto den 16 februari 2006. Markku hade drivit däckbutik sedan 1975. Butikens historia går tillbaka till 1975, då Markku köpte sin mormors villatomt. Där började Markku sälja och installera däck. En stor affärsutvidgning ägde rum 1984 då Markku och hans bror köpte Kurikka Auto ja Kumi av sin farbror Ahti Kuivamäki.

Den nya byggnaden stod klar 1989, varefter brodern sålde sin andel till Markku. Sedan dess har verksamheten expanderat sakta men säkert. År 2000 inrättades en däckbutik i Tervajoki. Senare i mars 2010 öppnades en däckbutik i Ähtäri.

Nu har vi också öppnat en däckbutik i Vasa. I Vasa betjänar vi på svenska eller finska. Kontakta oss gärna vid eventuella frågor eller boka tid nedan.

Kontakt oss
Renkaat

Vår Däckservice

Däckbyte

Däckbyte snabbt och smidigt i närmaste däckbutik. Vi arbetar professionell för att utföra snabba säsongsbetonade däckbyten och andra nödvändiga däckbyten i Vasa.

Balansering

Däckbalansering är en viktig del av säker och bekymmersfri körning. När du väljer att balansera ditt däck kan du vara säker på att vår personal gör ett bra jobb.

Fälgarbete

Rengasmesta gör alla typer av hjul- och fälgarbeten. Så när det är dags för fälgarbete, kan du fixa dem hos Rengasmesta Vasa.

Däckhotell

Inget utrymme att lagra och flytta dina däck hemma? Ett däckhotell är ett enkelt och problemfritt sätt att hålla dina däck säkra medan du väntar på nästa däckbyte.

Regummering

Professionell regummering förbättrar däckens livslängd, prestanda och totala trafiksäkerhet.

Däckreparationer

Rengasmesta tar hard om däck för både stora och små fordon. Oavsett om det är en personbil, skåpbil, skogsmaskin, hjullastare eller stor jordbruksmaskin, vi hanterar alla däckstorlekar snabbt

Ventilbyte

Ventilbyte rekommenderas om till exempel ventilen läcker eller har fastnat. Rengasmesta har många års erfarenhet av ventilservice.

Finansiering

Vi erbjuder delbetalning från Resurs Bank. Gör ditt Resursbank-kreditansökan här. Endast på finska sidan.

Kontaktinformation

Rengasmesta Vasa

Motorgatan 11, 65170 Vasa

044 709 98 02

leif.mantymaki@rengasmesta.fi

Våra öppetider:

Vardagar: 9:00-17:00

Lördagar: Stängt

Söndagar: Stängt

Kontakt oss

Kontakta oss

Ring 044 709 98 02 eller kontakt oss med hjälp av formuläret nedan så svarar vi inom en arbetsdag.