Viatti-renkaat

Viatti-nastarenkaat tarjoavat sinulle erinomaisen ajotuntuman talvisiin olosuhteisiin. Nämä renkaat on suunniteltu alusta asti turvaamaan matkasi jäisillä risteysalueilla, lumesta urautuneilla ohituskaistoilla sekä liukkailla maanteillä. Viatti-renkaiden suosion taustalta löytyy niiden erinomainen hintalaatu-suhde, jolla saat kuitenkin premium-tason ajomukavuutta.

Kotimaisilla tikkanastoilla varustellut Viatti-renkaat ovat nousseet nopeasti suosituimpien talvirenkaiden kärkeen. Renkaita on haastettu lukuisissa testeissä ja ne keräävät positiivista palautetta käyttäjiltä etenkin pohjoismaissa ja Venäjällä.

Yksinoikeudella valmistettavat renkaat ovat taattua huippulaatua, jotka valitsemalla teet talvisissa oloissa matkustamisesta miellyttävän kokemuksen. Viatti-renkaat ovat nastarenkaiksi yllättävän tasaiset ajossa, vaikka alla olisi karumpaakin maastoa tai kuoppaista sohjon runtelemaa tietä!

Viatti-renkaat

  • Suunniteltu pohjoisen talveen – suorituskyky testattu Suomessa!
  • Varmuutta kotimaisuutta tikkanastoista
  • Fiksu hinta-laatusuhde ja hallittu ajotuntuma
  • Tehostettu pito jäällä, lumella ja sohjossa – talvi ei yllätä tätä rengasta!
Tutustu Viattin renkaisiin

Viatti renkaat on suunniteltu Pohjois-Euroopan talvioloihin

Toisin kuin suurin osa taiwanilaisista tai kiinalaisista renkaista, Viatti-renkaat on tarkoitettu alusta lähtien nimenomaan pohjoisen teille. Näillä renkailla voit ajaa turvallisesti niin lumisilla maanteillä, kaupunkien ruuhkassa kuin pitkää matkaa Lappiin ajaessa. Kun tuotekehittelyssä otettiin päätavoitteeksi kaikkein haastavimpiin talviolosuhteisiin vastaaminen jo alusta lähtien, syntyi aivan uudenlainen tuote, josta lopputuloksena on Viatti-renkaiden kovatasoinen talvimallisto.

Ja koska näiden renkaiden on todettu pärjäämään erinomaisesti Siperiassa, toimivat ne varmasti hyvin myös Suomen teillä!

Moni ympäri vuoden autoileva suomalainen onkin todennut Viatti-renkaiden sopivan erinomaisesti niin henkilöauton, maasturin kuin pakettiauton käyttöön etenkin talvisina kuukausina ja pohjoisen teillä.

Viatti-renkaiden materiaaleissa, muotoilussa ja ominaisuuksien kehittelyssä on panostettu kunnianhimoisesti maksimaaliseen pitoon liukkailla pinnoilla ajettaessa. Näin saat ärhäkät lähdöt ja suoritat terävät jarrutukset lumella, jäällä tai sohjolla.

Myös ohjattavuus on mielekästä ja varmaa renkaan ottaessa katkeamattoman pidon alustaansa jokaisessa mutkassa ja käänteessä. Olosuhteiden muutokset eivät ole Viatti-renkaan kanssa haaste, päinvastoin – saat jatkossa nauttia ajosta häiriöttä ja turvallisin mielin, vaikka tiellä vaihtelisivatkin jään, lumen ja loskan eri olomuodot tai säämittari vaihtuisi parissa tunnissa plussasta miinukselle ja toisinpäin.

Lähes 100% automatisoitu saksalainen tuotantoprosessi ei jätä varaa virheille

Viatti-renkaat valitsemalla saat varmaa laatua. Renkaat valmistetaan PAO Tatneft -rengaskompleksitiloissa, joissa koko tuotantoprosessi on lähes täysin automatisoitu. Näin inhimillisille virheille ei jää varaa, vaan jokainen rengas on samaa korkealuokkaista laatua, jota sen kuuluukin olla.

Viatti-renkaiden parhaat ominaisuudet liittyvät niiden turvallisuuteen ja ajomukavuuteen, jollaista moni muu rengas ei talviajossa pysty tarjoamaan. Viatti-renkaita on testattu kaikissa mahdollisissa sääolosuhteissa, joissa kaipaat erityistä turvaa ja varmuutta.

Viatti-renkaiden nastat ansaitsevat tarkemman huomion. Jokaisessa rengasmallissa käytetään kotimaisia äärimmäisen kovatasoisia tikkanastoja, jotka ovat kestäviä pitkäaikaisessa kovassa käytössä ja äärimmäisen tehokkaita tarttumaan jokaiseen kohtaamaansa pintaan.

Renkaan ja tien välillä on näin katkeamaton pito, joka tuntuu ohjauspyörön takana asti. Jokaisessa Viatti-mallissa on hyödynnetty myös erittäin joustavaa ja epäsymmetristä kulutuspintaa. Näin pito saadaan maksimoitua myös renkaan ulkoreunoilla ja pakkaantuneellakin lumella. Rengas tarjoaa vakaan ajotuntuman ja hallittavuuden kaikissa tie- ja sääolosuhteissa.

Kun vastaan tulevat syksyn ensimmäiset räntäsateet ja liukkaat, voit luottaa siihen, että Viatti-renkaan kanssa talvi ei yllätä sinua. Pito on äärimmäisen varmaa märällä ja sohjoisellakin tien pinnalla kuten myös mustan jään päällä. Keskitalven kovimmillakin pakkasilla ja lumen täyttämillä maanteillä saat pidettyä varman ajotuntuman tiehen. Viatti-renkaan paras puoli onkin siinä, että sinun ei tarvitse huolehtia sääolosuhteista!

Kahden vuoden tiukat laatutestaukset loivat kolme erinomaista Viatti-rengasta

Viatti-nastarenkaat on suunniteltu korkeiden eurooppalaisten laatustandardien mukaisesti. Ennen markkinoille vapauttamista renkaat ovat käyneet läpi lukuisia testejä niin kovimmilla radoilla kuin laboratorio-oloissa. Jopa kahden vuoden ajan renkaita haastettiin talvisissa jarrutustilanteissa ja kyltymättömissä kestotesteissä. Renkaat hiottiin suorituskyvyltään ja kestävyydeltään huippuunsa ennen markkinoille lanseraamista, jotta sinä voit ajaa huoletta.

Viatti-renkaiden valmistus tapahtuu saksalaisen huipputekniikan mukaisesti, joka on yksinoikeudella käytössä vain Viatin tehtailla. Samanlaisia renkaita et siis muilta valmistajilta saa! Suurin osa nastarenkaista valmistetaan tänä päivänä Venäjällä merkistä riippumatta ja niin on myös Viatti-renkaiden kohdalla. Venäjän etuina ovat karujen talviolosuhteiden tunteminen sekä ihanteelliset testiolosuhteet.

Tutustu Viattin renkaisiin

Brina Nordico V522

  • Erinomainen märällä tiellä
Tutustu renkaaseen!
 

Brina Nordico V523

  • Tasapainoinen ajokokemus
Tutustu renkaaseen!
 

Vettore Inverno V524

  • Kestyävä ja hiljainen
Tutustu renkaaseen!