Continental-renkaat

Kun puhutaan rengasosaamisen ykkösnimistä, Continental-renkaat ovat aina ajankohtaisia. Saksalaisen rengasosaamisen kärkisuoritukset ovat turvanneet maanteitä jo vuosikymmenten ajan, ja uusia renkaiden huippuinnovaatioita tehtaillaan tasaiseen tahtiin. 
 
Yli 140 vuoden kehitystyö, miljoonat testiajon kilometrit ja yli 170 tuotantolaitoksen avainteknologiat takaavat Continental-renkaiden suorituskyvyn vuodenajasta toiseen. Kun paras suorituskyky, turvallinen ajokokemus ja huippuluokan kestävyys kuulostavat hyvältä, Contintental-renkaat ovat varma valinta. 
Tutustu Continentalin renkaisiin
continental-renkaat

Continental-renkaat – huipputeknologia turvaamassa ajokokemusta

Continental-renkaat edustavat saksalaisen insinööriosaamisen kärkeä, jossa vain huippusuoritukset lasketaan. Näiden renkaiden historia onkin teknisten innovaatioiden voittokulkua, jossa suorituskyky, turvallisuus ja taloudellisuus lyövät kättä.
Renkaiden tuotekehitykseen ja testaamiseen panostetaan vahvasti eri maanosien tutkimuskeskuksissa. 
 
Tarkka tuotekehitys takaa renkaiden suorituskyvyn Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa ja kovilla tienpinnoilla. Pohjoisen ajoon räätälöidyt jarrutusominaisuudet ovat Continental-renkaissa alansa huippua, ja premium-renkaat turvaavat ajoa erinomaisesti märällä tiellä. Ei siis ihme, että Continental-renkaat saavat säännöllisesti kiitosta rengastesteissä!
 
 Continentalin tuotanto on etulinjassa edistämässä myös renkaiden ympäristöystävällisyyttä. Jo vuosikymmeniä tuotekehityksessä on panostettu renkaiden polttoainetta säästävään suunnitteluun, parhaimpaan kulutuksen kestoon ja ympäristöystävällisiin materiaaleihin. Contintental on esimerkiksi ottanut ensimmäisenä käyttöön kumiseoksen, jossa raaka-aineena on käytetty ympäristöä säästävää voikukkaa.
 
Laaturenkaat kestävät ajossa tuhansia kilometrejä tavanomaisia renkaita pidempään. Joten kun hankit kestävät premium-renkaat, saat varmaa suorituskykyä ja mielenrauhaa pitkäksi aikaa! 
 
Tutustu Contnentalin renkaisiin
premium-contact-6

Continental PremiumContact™ 6-henkilöauton kesärengas

  • urheilullinen rengas vakaalla ajokokemuksella
  • huippuluokan pito märällä tiellä
  • Safety Silica -seos parantaa pitoa ja kilometrisuoritusta
Tutustu renkaaseen!
sportcontact-kuusi
 

Continental SportContact™ 6 -henkilöauton kesärengas

  • nopeasti reagoiva pienissäkin ohjausliikkeissä
  • sporttinen rengas vaativaan ajoon
  • ajovakaus säilyy myös kovassa vauhdissa
Tutustu renkaaseen!